FIETS- EN WANDELCAFÉ HOEVE LIESHOUT WEERT

Fiets- en wandelcafé Hoeve Lieshout is gelegen in het landelijke gebied tussen de natuur van het Kempenbroek en toch is het centrum van Weert slechts op 3 km afstand.

Het fiets- en wandelcafé is ouderwets gezellig ingericht, waardoor u zich helemaal thuis voelt. Op het ruim opgezette terras of binnen het vernieuwde fietscafé kunt u genieten van diverse soorten koffie en thee. Daarnaast is er echte Limburgse vlaai gemaakt door de beste bakkerij uit Weert. Tevens bestaat het assortiment uit onder andere uit diverse gekoelde (alcoholische) dranken, handijsjes en boerenroomijs. Ook kunt u genieten van een Weerter biertje uit de stadsbrouwerij.

Allen voor groepen is het mogelijk om op afspraak diverse gerechten aan te bieden. Bijvoorbeeld leuk als pauzeplaats of afronding van uw wandel- of fietstocht. Maak vrijblijvend een afspraak. Meerdere fiets- en wandelroutes
zijn op locatie en op de website gratis beschikbaar.

Bij het fiets- en wandelcafé is ook een
camperplaats aanwezig met maar liefst plek voor meer dan 25 campers. De camperplaatsen zijn ruim opgezet en zijn voorzien van een eigen stroomaansluiting. Ook zijn er centrale sanitaire voorzieningen aanwezig en is gratis WiFi beschikbaar. Ideaal voor en kort of langer verblijf in de mooie regio van Weert.

Kortom, Hoeve Lieshout en omgeving is gewoon genieten en zijn de moeite waard als pauzeplaats, tussenstop of voor een langer verblijf, zowel in de zomer- als wintermaanden!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie en de
actuele camperplaats tarieven.


Contact
"Hoeve Lieshout"
Breijbaan 30
6005 NE Weert

Telefoon: 06-12608265
E-mail:
info@hoevelieshout.nl
Website:
www.hoevelieshout.nl
Volg Camperplaats Hoeve Lieshout ook op Facebook en Instagram.