HOTEL RESTAUTANT DE KROON

Hotel Restaurant de Kroon is een sfeervol ingerichte accommodatie die helemaal past in de oude kern van Gennep. U kunt er lekker lunchen of heerlijk dineren in informele gezellige sfeer. Het restaurant serveert diverse gerechten geïnspireerd op de Franse en Mediterrane keuken. Ook bent u natuurlijk welkom om gezellig een verfrissing te gebruiken of een kopje koffie/thee te komen drinken met iets lekkers daarbij.

In het café staat een grote leestafel waaraan u op uw gemak de krant kunt lezen. Er liggen tijdschriften, verschillende kranten en spelletjes. Ook zijn er lage zitjes waar u heerlijk kunt uitpuffen na een lange wandeling of fietstocht.
Tevens is er  een groot terras direct gelegen aan het oude de Markt bij het Stadhuis waar u bij mooi weer kunt genieten van uw verfrissing. Vanaf het terras heeft u een mooi gezicht op het historische marktplein en de ooievaars!

Het
hotel beschikt over zeer compleet en comfortabele kamers welke in klassieke Engelse sfeer zijn ingericht. Zo zijn alle kamers voorzien van een luxe badkamer met ligbad en/of douche, TV, telefoon en gratis WiFi.


Hotel de Kroon ligt in een prachtige omgeving waar het goed vertoeven is. Fietsen, -Pieterpad- wandelen, shoppen of gewoon even de grens over. Het kan allemaal.

Nena en Britt verwelkomen u daarom graag eens als gast.

Aanbieding
Gratis aperitief naar keuze.

Contact
Hotel-Café-Restaurant De Kroon
Markt 11
6591 BZ Gennep

Telefoon: 0485-511612
E-mail:
info@hoteldekroon.com
Website:
www.hoteldekroon.com
Volg Hotel-Café-Restaurant De Kroon ook op Facebook.