HOTEL BEMELMANS

De ligging van familiehotel Bemelmans, onder aan de Sousberg  in Schin op Geul, is zelfs voor Limburgse begrippen bijzonder te noemen. In het hotel kunt u niet alleen grenzeloos genieten van rust en de mooie natuur om u heen maar ook van een goede keuken.

Deze biedt een ruime keuze aan heerlijke bourgondische gerechten welke met passie en van regionale -seizoen- producten worden bereidt. Wanneer u speciale wensen heeft, vraag het aan de chef-kok.
Elke dag is er een driegangendiner beschikbaar, maar u kunt tevens à la carte dineren.
Ook voor een lekkere lunch, diverse soorten koffie/thee met bijvoorbeeld een heerlijk stuk Limburgse vlaai of andere verfrissing bent u natuurlijk welkom.
Bij mooi weer kunt u in overleg van dit alles genieten op het terras.

En wanneer u wat langer wilt blijven kan dat in een van de 19 comfortabel ingerichte en rookvrije kamers van het
hotel welke alle zijn voorzien van een van een eigen badkamer met douche en toilet, televisie, wekkerradio en gratis WiFi. Het grootste gedeelte van de kamers beschikt over een eigen balkon.

Hotel Bemelmans staat voor lekker eten en drinken en genieten van echte familiaire gastvrijheid in een schilderachtige omgeving.

Marco, Wendy, Cas & Isa, en alle medewerkers verwelkomen u graag als gast.

Aanbieding
Keuze uit
diverse mogelijkheden van
een lekkere kop koffie/thee, lunch, driegangendiner tot à la carte dineren. Klik op onderstaande button voor meer informatie of neem contact op via onderstaande contactgegevens.  Contact
Bemelmans Hotel Restaurant
Grachtstraat 90
6305 AP Schin op Geul

Telefoon: 043-4591380
Fax: 043-4591329
E-mail:
info@hotelbemelmans.nl
Website:
www.hotelbemelmans.nl
Volg Bemelmans Hotel Restaurant ook op
Facebook