HOTEL & RESTAURANT DE OUDE BROUWERIJ MECHELEN

Genieten in het mooie heuvellandschap van Zuid Limburg met haar pittoreske dorpen en karakteristieke steden, dat kunt u in Mechelen. Het dialect met een zachte G dat door de gastvrije inwoners gesproken wordt is nergens zo aanwezig als in deze omgeving. Hier weet men wat een aangenaam Bourgondisch en gastvrij leven is!

Hotel De Oude Brouwerij is een sfeervol Hotel & Restaurant gevestigd in een authentiek historisch pand welk dateert uit het jaar 1782. Het deed tot 1933 dienst als bierbrouwerij en tijdens de Franse overheersing was het eveneens een toevluchtsoord voor geloofsvervolgden waarvan de inscriptie in de markante voorgevel nog getuigd.

De keuken smaakt eerlijk en is bijzonder. Proef van de verfijnde streekeigen keuken. De gerechten zitten boordevol creatieve ideeën welke vol passie worden bereid. Er wordt veel gewerkt met streekeigen recepturen en de groenten van het seizoen. De ingrediënten van eigen bodem worden in de keukens verwerkt en monden uit tot ware kunstwerken. Geniet in een historisch decor van smaakmakende momenten en beleef de keuken van Zuid Limburg op zijn best!

Het verblijf van huisdieren in het restaurant is helaas niet toegestaan. Het restaurant beschikt bij de ingang over een kleine serre waar de viervoeters wel worden toegelaten zodat u bij slecht weer toch van de lunch- en restaurantkaart gebruik kunt maken.

Ook voor een langer verblijf ben u natuurlijk van harte welkom in. De verschillende hotelkamers in het
hotel met vaak karakteristieke details nodigen hier zeker toe uit.

Het team van Hotel & Restaurant de Oude Brouwerij staat voor u klaar om u van harte welkom te heten in de wereld van de Bourgondische gastvrijheid.

Aanbieding(en)
Speciaal voor logiegasten een halfpension drie gangenmenu voor een
zeer aantrekkelijke prijs!

Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij
Hoofdstraat 53
6281 BB Mechelen NL

Telefoon: 043-4551636
E-mail:
info@deoudebrouwerij.nl
Website: www.deoudebrouwerij.nl
Volg Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij ook op Facebook.