HOTEL RESTAURANT DE 4 JAARGETIJDEN

In het plaatsje Epen gemeente Gulpen-Wittem gelegen in het prachtige heuvelland in het zuiden van Limburg vindt u Hotel Restaurant De 4 Jaargetijden.

Culinair wordt ervoor gezorgd dat u op een uitstekend niveau aan uw trekken komt in het  sfeervolle restaurant. Dit bewijst de zeer uitgebreide kaart voor zowel vis, vlees en vegetarische liefhebbers, ieder seizoen weer anders en steeds verrassend. Daarbij staat persoonlijke aandacht en verzorging steeds voorop.
Voor vroege bezoekers bestaat de mogelijkheid om te genieten van een uitgebreid ontbijt bestaande uit o.a. 7 soorten lekker vers brood, croissants, chocoladebroodjes, verschillende soorten zoet en hartig beleg, een gekookt eitje,  fruityoghurtjes, fruitsap, melk, koffie en thee.
En natuurlijk is er ook een uitgebreide kaart met koude en warme lunchgerechten.
Van een drankje of aperitief kunt u genieten op het gezellige terras.

In het kleine
hotel met smaakvol ingerichte kamers die zijn uitgerust met een douche/bad en toilet, een ruime zithoek, een flatscreen-tv, telefoon en gratis WiFi komt u tijdens de vakantie periodes en weekeinden heerlijk tot rust. Een plek om na drukke bezigheden de accu weer op te laden.

Epen is een pittoresk dorpje in het Zuid Limburgse Heuvelland waar u er elk seizoen volop kunt genieten van het prachtige uitzicht over de heuvels en dalen, de vele vakwerkhuisjes en een heel netwerk van wandel- en fietsroutes. Het dorp Epen staat ook bekend staat om zijn ambachtshuizen. Vanuit Epen kunt u eenvoudig een bezoekje brengen aan onze zuider- en oosterburen. En wat te denken van de plaatsen Maastricht en Valkenburg.

Hotel Restaurant De 4 Jaargetijden verwelkomt u graag als gast


Aanbieding
Gratis aperitief.

Contact
Hotel Restaurant De 4 Jaargetijden
Wilhelminastraat 43
6285 AT Epen

Telefoon: 043-8552225
E-mail: info@4jaargetijden.com
Website: www.4jaargetijden.com
Volg Hotel Restaurant De 4 Jaargetijden ook op Facebook.