HOTEL RESTAURANT DE 4 JAARGETIJDEN

In het plaatsje Epen gemeente Gulpen-Wittem gelegen in het prachtige heuvelland in het zuiden van Limburg vindt u Hotel Restaurant De 4 Jaargetijden.

In het kleine hotel met smaakvol ingerichte kamers die zijn uitgerust met een douche/bad en toilet, een ruime zithoek, een flatscreen-tv, telefoon en gratis WiFi komt u tijdens de vakantie periodes en weekeinden heerlijk tot rust. Een plek om na drukke bezigheden de accu weer op te laden.

's Morgens wordt het een uitgebreid ontbijt geserveerd met o.a 7 soorten lekker vers brood, croissants, chocoladebroodjes, verschillende soorten zoet en hartig beleg, een gekookt eitje,  fruityoghurtjes, fruitsap, melk, koffie en thee.
In het uitstekend
restaurant met een uitgebreide kaart kunt u lekker lunchen en heerlijk dineren.

Van een drankje of aperitief kunt u bij mooi weer genieten op het gezellige terras.En natuurlijk bent u welkom voor een lekker bakje koffie of thee.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Epen is een pittoresk dorpje in het Zuid Limburgse Heuvelland waar u er elk seizoen volop kunt genieten van het prachtige uitzicht over de heuvels en dalen, de vele vakwerkhuisjes en een heel netwerk van wandel- en fietsroutes. Het dorp Epen staat ook bekend staat om zijn ambachtshuizen. Vanuit Epen kunt u eenvoudig een bezoekje brengen aan de zuider- en oosterburen. En wat te denken van de plaatsen Maastricht en Valkenburg.

Kom daarom naar Hotel Restaurant De 4 Jaargetijden en ervaar de rust en al het moois wat Epen en omgeving te bieden heeft.


Aanbieding
Bij aankomst staat er voor u een mooie
fles wijn op de kamer.

Contact
Hotel Restaurant De 4 Jaargetijden
Wilhelminastraat 43
6285 AT Epen

Telefoon: 043-8552225
E-mail: info@4jaargetijden.com
Website:
www.4jaargetijden.com
Volg Hotel Restaurant De 4 Jaargetijden ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel.