HOTEL CREUSEN

Midden in het prachtige Zuid Limburgse Heuvelland ligt het viersterrenhotel Creusen. Een luxe hotel met een landelijke twist. De sfeer in het hotel is gemoedelijk, met een zachte ‘G’. Het hotel heeft alles in huis om u dat heerlijke lazy sunday afternoon gevoel te bezorgen.
Natuurlijk in Epen!

Alle classy-comfort hotelkamers, suites en familiekamers zijn voorzien van comfortabele bedden, luxe badkamer, airco, kabel tv, telefoon, safe en Nespresso. Omdat de kamers voorzien zijn van een parketvloer en shutters zijn ze bijzonder geschikt voor gasten met allergieën. Huisdieren mogen daarom niet komen logeren.

Overnachten in Hotel Creusen is wakker worden in stijl, en daar hoort een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet bij.

Gratis WiFi is beschikbaar en u kunt gebruik maken van het zwembad en sauna. Ook een lift is aanwezig en tevens is er voldoende parkeergelegenheid.

De chef zal u verwennen met zowel streek als Frans georiënteerde gerechten. Allen gemaakt met zoveel mogelijk producten uit de eigen streek en vergezeld met lokale wijnen uit de Limburgse Heuvels.

Het Geul- en Gulpdal is het zuidelijkste stukje Zuid-Limburg. Het is het land van heuvels en dalen, prachtige vergezichten en witgepleisterde vakwerkboerderijen, Het vertrouwde van thuis en het bijzondere van over de grens. Een stukje buitenland, gewoon in Nederland!

Uitgeslapen wakker worden, uitgebreid tafelen, borrelen, de omgeving verkennen, een rondje wellness, even op bezoek bij de ooster- en zuiderburen het kan het allemaal.
Ja, Hotel Creusen is puur genieten en ontspannen!


Aanbieding

Klik op button rechts voor eventuele last minute aanbiedingen of
arrangementen.

Bij telefonisch reserveren of via de website ontvangt u
5% korting op standaard (logies met ontbijt) prijzen. Gratis wandelkaart bij aankomst inbegrepen bij prijs.

Contact
Hotel Creusen
Wilhelminastraat 50
6285AW Epen (Zuid Limburg)

Telefoon: 043-4551215
E-mail:
info@hotelcreusen.nl
Website:
www.hotelcreusen.nl
Volg Hotel Creusen ook op Facebook en Instagram.