HOTEL EDENPARK

In het Hotel Edenpark wacht u een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een gastvrij familiehotel mag verwachten. Beleef zelf dé ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekendje weg en geniet van de Limburgse sfeer.

De hotelkamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van bad/douche, toilet, koelkast, magnetron en telefoon. Enkele kamers bevinden zich aan de rustige hoteltuin, waaronder enkele familiekamers, om familie-uitjes sfeer bij te zetten, andere kamers beschikken over een eigen balkon.

De conversatieruimte evenals het terras ademen een huislijke sfeer. In de gezellige ontbijtruimte wordt ‘s morgens het uitgebreide ontbijtbuffet geserveerd.

Voor wie wat langer wil verblijven met meerdere personen zijn er appartementen beschikbaar. Deze zijn voorzien van een keuken, woon/eetkamer en een aparte kinderkamer met stapelbed. Daarnaast kunt u gebruik maken van wasfaciliteiten.

Naast de hotelkamers en appartementen zijn er een aantal studio’s welke rustig zijn gelegen vlakbij het hotel, aan de Rumpenerstraat. De studio’s zijn smaakvol ingericht en voorzien van 2 enkele bedden of een tweepersoons bed, badkamer en kitchenette met o.a. kookplaat, magnetron, koelkast, servies, etc.

Er is voldoende eigen parkeergelegenheid en tevens een eigen fietsenstalling. Ook is er in het hotel WiFi (draadloos internet) ter beschikking.

Het hotel is mooi gelegen aan het vijverpark en ligt op loopafstand van het centrum, eetgelegenheden en horeca van -parkstad- Brunssum. De omgeving is ideaal om actief te ontspannen. Limburg is rijk aan natuur, cultuur en historie... Heuvels en dalen, holle wegen en slingerpaden, loofbossen, glooiende akkers, de wilde pracht van bloemen, boeiende panorama's... Ze wachten uitnodigend op de wandelaar en fietser in dit deel van het natuurpark van Zuid-Limburg.
En niet te vergeten zijn er de vele historische plaatsen en bezienswaardigheden welke een bezoek waard zijn.

U hoeft zich geen minuut te vervelen tijdens uw verblijf. Beleef het zelf!
Graag van harte welkom in Hotel Edenpark.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de eventuele
arrangementen.


Contact
Hotel Edenpark
Vijverlaan 10
6443 BB Brunssum

Telefoon: 045-5258885
E-mail:
info@edenpark.nl
Website: https://edenpark.nl
Volg Hotel Edenpark ook op
Facebook.


Sfeer impressie hotel.