HOTEL & RESTAURANT DE OUDE BROUWERIJ MECHELEN

Genieten in het mooie heuvellandschap van Zuid Limburg met haar pittoreske dorpen en karakteristieke steden, dat kunt u in Mechelen. Het dialect met een zachte G dat door de gastvrije inwoners gesproken wordt is nergens zo aanwezig als in deze omgeving. Hier weet men wat een aangenaam Bourgondisch en gastvrij leven is!

Hotel De Oude Brouwerij is een sfeervol familie hotel gevestigd in een authentiek historisch pand welk dateert uit het jaar 1782. Het deed tot 1933 dienst als bierbrouwerij en tijdens de Franse overheersing was het eveneens een toevluchtsoord voor geloofsvervolgden waarvan de inscriptie in de markante voorgevel nog getuigd.

 

De verschillende comfortabele ingerichte kamers, waarvan de namen verwijzen naar het bierbrouwen, zijn voorzien van een eigen badkamer met toilet, TV en gratis WiFi. Sommige kamers hebben een zithoek. Ook is een familiekamer aanwezig.
's Morgens wordt in het een uitgebreid ontbijt geserveerd met veelal streekproducten.
In het aanwezige
restaurant kunt u heerlijk lunchen, dineren of gewoon een lekkere verfrissing gebruiken.
Bij mooi weer kunt u genieten op de eeuwenoude binnenplaats of in de grote lommerrijke tuin met diverse terrassen.
Voldoende gratis parkeergelegenheid is aanwezig.

In Mechelen kunt u nog echt wegdromen bij moeder natuur. In deze regio treft u nog rijkelijk de vakwerkwoningen aan, welke met de losse hand verstrooid lijken te zijn over een afwisselende lappendeken. De rivierdalen van Geul en Gulp, uitgestrekte meidoornhagen langs de holle landwegen, prachtig samengestelde hellingbossen, onverwoestbare knotbomen, boomgaarden, graften, beschermde monumenten, kasteelboerderijen en groen… heel veel groen… Het is een prachtige omgeving voor wandelaars- en fietsliefhebbers. Een regio dat een typisch on-Nederlandse aanzien herbergt. Kortom: een must voor de vakantieliefhebber van nu.

Daarom heet Hotel & Restaurant de Oude Brouwerij u van harte welkom om u een aangenaam verblijf te verzorgen op een van de zonnigste plekjes van héél Nederland.

Aanbieding(en)
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking. 

 

 

Contact
Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij
Hoofdstraat 53
6281 BB Mechelen NL

Telefoon: 043-4551636
E-mail:
info@deoudebrouwerij.nl
Website: www.deoudebrouwerij.nl
Volg Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij ook op Facebook.

 

 

Sfeer impressie Hotel.