HOTEL BERG EN DAL Epen Zuid Limburg

Al ruim 60 jaar gastvrijheid in het Zuid Limburgse ”Heuvelland”…

Epen is een van de mooiste dorpjes tussen de heuvels in de schilderachtige streek van het Heuvelland, ook wel Klein Zwitserland genoemd.
In dit prachtige natuurgebied aan de rand van het dorp Epen ligt Hotel Restaurant "Berg en Dal".
Epen is gelegen in het  zuidelijkste puntje van het Limburgs grensgebied België, Duitsland en Nederland en is een populair wandel- en fietsgebied.
Op steenworp afstand bevinden zich Gaiapark Zoo, Mondo Verde, Valkenburg en veelzijdige steden zoals Maastricht, Aken en Luik.

Het hotel was tot in 1956 nog een boerenbedrijf, waar opa Jules en oma Bertien Piters in de jaren erna begonnen met het verhuren van enkele kamers. Het begin van iets moois.
In 1991 nam zoon Henny samen met zijn vrouw Jacqueline het roer over.
Stap voor stap en generatie na generatie groeide het boerenbedrijf uit tot pension en later driesterrenhotel.

Het hotel beschikt over 31 comfortabel ingerichte hotelkamers en 
2 moderne appartementen; ’t Stegelke is een 2 persoonsappartement en ’t Iëeperhöfke een zeer ruim en modern ingericht 4 persoonsappartement. Verder is er in het hotel een lift en alle openbare ruimtes zijn voorzien van airconditioning, ook is er gratis WiFi. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
’s Avonds kunt u  een drankje nuttigen in de sfeervolle huisbar, voor gezellige winteravonden is er een sfeervolle lounge met openhaard.

Wandelaars en fietsers zijn van harte welkom! In de zomer kunt u heerlijk genieten op de zonnige terrassen met Panoramisch uitzicht van een verfrissend drankje een heerlijke “Limburgse” vlaai of van de uitgebreide lunchkaart.

In het smaakvol ingerichte á la carte restaurant is iedereen van harte welkom die wil genieten van heerlijke gerechten in een rustige ambiance. De uitgebreide menukaart is verrassend gevarieerd. Er worden uiteraard ook diverse streekgerechten zoals " Limburgse forel " en " Konijn op Limburgse Wijze " geserveerd. In het voorjaar heerlijke asperges en in het najaar diverse wildgerechten.

Wij heten u als derde generatie van harte welkom en verheugen ons op uw bezoek.

Marc, Renate, Meike, Lieke en Isa Schrijnemaekers-Piters.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking. Contact
Hotel Berg en Dal
Roodweg 18
6285 AA Epen Zuid Limburg

Telefoon: 043-4551383
Email:
info@bergendalepen.nl
Website:
www.bergendalepen.nl
Volg Hotel Berg en Dal ook op  Facebook en Twitter.


Sfeer impressie hotel.