HOTEL RESTAURANT CUBA LIBRE

In hét bergdorpje van Nederland vindt u het eerste Hotel in Nederland in Cubaanse stijl!

Gezellige en ruime kamers bieden comfort na een dagje heerlijk genieten in de omgeving van Vijlen, het enige -bergdorpje- van Nederland. Een aantal kamers kunnen ook worden verhuurd als gezinskamer. Ideaal voor ouders/grootouders met kinderen/kleinkinderen! Deze gezinskamers hebben een tussendeur. Alle kamers hebben een eigen badkamer met een bad of douche, digitale televisie en gratis toegang tot WiFi.

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd in het restaurant.

In het restaurant van Cuba Libre wordt naast authentieke Cubaanse en Caribische gerechten ook tapas geserveerd. Het is herkenbaar aan de unieke muurschilderingen en biedt verkoeling op een intiem terras voor de warmere dagen. U kunt er tevens cocktails bestellen maar ook fris Cubaans bier.

U kunt uw fiets veilig -binnen- in het hotel plaatsen. Hiervoor is een aparte ruimte beschikbaar. Ook is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein aanwezig. En huisdieren graag even in overleg.

Er zijn uiteraard veel recreatieve mogelijkheden in dit bijna on-Nederlandse landschap. Wandelen, fietsen, heerlijk toeren met de motor/auto door het heuvelland, de Eifel of Ardennen. Vijlen ligt op 10 minuten rijden van Aken in Duitsland. Thermae 2000 in Valkenburg is in 20 minuten rijden te bereiken met de auto en het centrum van Maastricht bevindt zich op 30 minuten rijden van het hotel.
U zult zich dus zeker niet vervelen.

We heten u daarom graag van harte welkom.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Hotel Café Restaurant Cuba Libre
Mamelisserweg 16-18
6294 NH Vijlen

Telefoon:
043-3060206
E-mail:
info@restaurantcubalibre.nl
Website: http://restaurantcubalibre.nl
Volg Hotel Café Restaurant Cuba Libre ook op Facebook en Twitter.Sfeer impressie hotel.