HOTEL RESTAURANT "IN DEN HOOF"

Ten oosten aan de rand van Maastricht vindt u hotel - restaurant "In den Hoof". Een gezellig  traditioneel middenklasse drie sterren hotel met aangename sfeer, gelegen op de grens van stad en natuur. De ligging ten opzichte van de stad en het Limburgse heuvelland en de belangrijkste verkeersaders maken dat "In den Hoof" een ideale uitvalsbasis is.

De gezellige kamers zijn ruim, goed onderhouden, voorzien van comfortabele bedden en alle moderne gemakken, zoals een eigen badkamer met douche/bad, toilet, telefoon en gratis WiFi.

 

In het elegante en romantische restaurant wordt 's morgens de belangrijkste maaltijd van de dag, het ontbijt, in de vorm van een uitgebreid buffet geserveerd. Als lunch of diner is er een regelmatig wisselende kaart met smaakvolle internationale gerechten. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met de seizoenen en maken streekproducten deel uit van de ingrediënten. Op aanvraag wordt er rekening gehouden met vetarme, zoutarme, gluten- of lactosevrije gerechten.

 

Uw wagen vindt gemakkelijk een parkeerplaatsje aan het hotel en ook uw fiets of motor kan gratis gestald worden.

 

Maastricht ligt binnen een straal van 30 kilometer van de steden Tongeren, Hasselt en Luik in België. Samen met Nijmegen is Maastricht één van de oudste steden van Nederland. De stad heeft tal van historische bezienswaardigheden zoals basilieken, het Dinghuis, het stadhuis, enz. Daarnaast zijn er nog tal van culturele hoogtepunten zoals de stoombierbrouwerij de Keyzer en als laatste, Maastricht is een gezellige winkelstad.

 

De compactheid van de stad Maastricht heeft als resultaat dat er mooie wandelingen kunnen worden gemaakt. Zo zijn er tal van wandelroutes die u zullen laten kennis maken met Maastricht en omgeving. Maar er is veel meer te doen zoals: golfen, fietsen, ontspannen in de wellness, winkelen, enz.

U zult zich zeker niet vervelen!


Aanbieding

Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact

 

Hotel - Restaurant "In den Hoof"
Akersteenweg 218
6227 AE Maastricht

Telefoon: 043-3610600
Fax: 043-3618040
E-mail:
info@indenhoof.nl
Website: www.indenhoof.nl

Volg Hotel - Restaurant "In den Hoof" ook op Facebook.Sfeer impressie Hotel en omgeving