HOTEL KREUTZER

Het gezellige familiehotel Kreutzer is al vele jaren een van de parels langs de Mergellandroute. Een aangenaam rustpunt in een idylle van rust en ruimte. “The place to be”, om het maar eens populair te formuleren.

Het hotel beschikt over 6 kamers met comfortabele bedden. Naast de slaapplaatsen is er een klein zitgedeelte. Verder zijn de kamers voorzien van een eigen douche, toilet, tv, radio en gratis WiFi. Door het gebruik van warme huiselijke kleuren voelt u zich als gast meteen thuis.

In het hotel wordt een goed ontbijt geserveerd. Ook kunt u er lekker lunchen. Geniet van een drankje op het ruime zonnige terras. En wordt het u toch te warm dan zorgen de parasols (of binnen in het café) voor een aangename verkoeling.

Gratis parkeergelegenheid is aanwezig.

Op het hoogste punt van Slenaken kunt u in een familiaire sfeer genieten van een mooie meerdaagse vakantie, van een gezellig weekend of gewoon op het terras nagenieten van een aangename wandeling, uw landelijke fietstocht of gewoon als rustpunt tijdens uw tocht langs de mergellandroute.

Hotel Kreutzer biedt u veel moois van het Limburgse landschap in een ongedwongen ambiance. De plaats waar Limburgse gemoedelijkheid en prachtige natuur samen komen is een bezoek zeker waard. Na een sportieve wandeling of fietstocht, of juist na een drukke werkweek of om wat voor reden dan ook: in de hotelkamers vindt u absolute rust!

We verwelkomen u daarom graag als gast om zelf te ervaren wat de groenrijke en schilderachtige omgeving van Heyenrath / Slenaken u biedt.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie over de diverse arrangementen, tarieven, beschikbaarheid en boeking.

 

Bij een verblijf vanaf 4 nachten gratis een dag bezoek aan Thermea 2000.

Contact
Hotel Keutzer

Heyenratherweg 13
6276 PD Heyenrath / Slenaken

 

Telefoon: 043–4573260
Email: info@hotel-kreutzer.nl
Website:
http://hotel-kreutzer.nl

Volg Hotel Kreutzer ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel en omgeving.