HOTEL HOEVE DE PLEI

Welkom!


U bent terecht gekomen op een bijzonder plekje, aan de rand van het mooie dorpje Mechelen, waar de Geul en de Mechel samen komen: Hoeve de Plei. In dit mooie 5 sterren landschap, het heuvelland kunt u genieten van de natuur en het landschap en mooie fiets- en wandeltochten maken. Omdat de Hoeve gelegen is in het zuidelijkste puntje van Limburg, liggen België en Duitsland op een steenworp afstand. Dus even een uitstapje naar de mooie steden Hasselt, Luik of Aken en natuurlijk ons eigen mooie Maastricht kan zomaar. Maar gewoon genieten in en rond de hoeve kan ook.

Het hotel heeft een lange traditie van gastheerschap (derde generatie) en persoonlijke aandacht voor de gasten! Na de tweede wereldoorlog maakte Oma van Houtem op de hooizolder een eerste slaapplek voor gasten. Later kwamen daar kleine kamers in de hoeve bij. Vanaf toen heeft de Hoeve alleen maar positieve veranderingen ondergaan tot het pareltje wat het nu is.

Hoeve de Plei is een vakwerkboerderij die omstreeks 1740 gebouw is. Zij is een markant en karakteristiek gebouw voor Zuid Limburg. Tegenwoordig is de Hoeve aangepast en verbouwd naar een hotel met mooie huiskamers en eetzaal beneden en smaakvol ingerichte hotelkamers tussen de karakteristieke vakwerkbalken. Iedere kamer is anders qua inrichting, maar ze stralen allemaal de Limburgse gemoedelijkheid uit.
Er zijn 17 kamers, waaronder familiekamers waar ouders met kinderen kunnen logeren, een persoonskamers, standaardkamers als ook mooie ruime suites. In de loop van 2018 zullen er ook nog appartementen bijkomen. Deze zullen ook in de stijl van de Plei worden gebouwd en ingericht. Hier kunt u dan straks van de vrijheid van een appartement genieten, maar ook meegenieten van de luxe van het hotel.

Dus wil u komen genieten van Limburgs Vakwerk, dan bent u op de Plei helemaal goed. Vakwerk in de balken en vakwerk in gastheerschap!

Hoeve de Plei een thuis ver van huis!

Kom eens binnen en laat u omarmen door de sfeer van de Plei. Tot snel.

Adië,
Saskia Peerboom & Kevin Bessems.

Aanbieding
Hoeve de Plei arrangement voor
€ 245,00 voor twee personen op een standaardkamer bestaande uit:

2 overnachtingen in een sfeervolle standaardkamer met hästensbedden.
Een welkomstdrankje bij aankomst.
2 maal overheerlijk ontbijt.
Kaart van het Heuvelland met toer en wandelroutes.
Funshopgidsboekje van Maastricht.
Wegwijzer van het Heuvelland.

Hotel Hoeve de Plei
Overgeul 1
6281BG Mechelen Nederland

Telefoon: 043-4551294
E-mail:
mail@hoevedeplei.nl
Website:
hoevedeplei.nl
Volg Hoeve de Plei ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Hotel.