BEMELMANS HOTEL RESTAURANT

De ligging van familiehotel Bemelmans, onder aan de Sousberg in Schin op Geul, is zelfs voor Limburgse begrippen bijzonder te noemen. In het hotel kunt u grenzeloos genieten van rust en de mooie natuur om u heen.

De 19 comfortabel ingerichte en rookvrije kamers zijn alle voorzien van een van een eigen badkamer met douche en toilet, televisie, wekkerradio en gratis WiFi. Het grootste gedeelte van de kamers beschikt over een eigen balkon.
Op de begane grond bevindt zich het restaurant, de lounge en het mooie, op het zuiden gelegen, terras. In het hotel is ook een lift aanwezig.


's Morgens wordt in het
restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd.

In het restaurant kunt u op de meeste dagen lunchen. 's Avonds kunt er heerlijk dineren. Bij mooi weer kunt u in overleg met het personeel het diner ook gebruiken op het terras.
Natuurlijk bent u ook welkom voor een lekkere kop koffie/thee met bijvoorbeeld en verse Limburgse vlaai.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Er is voldoende eigen parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. En komt u met de trein? U wordt bij aankomst en vertrek gratis naar het station gehaald en gebracht.


Het hotel is dé perfecte uitvalsbasis voor een lekker verwenweekendje, een weekje heerlijk wandelen of een paar daagjes fietsen.
Op de begane grond van het hotel vindt u in “Toeriste-Heukske” uitgebreide toeristische informatie. U heeft hier de keuze uit een groot aantal gratis wandel- en fietsroutes. Daarnaast starten er diverse mountainbike- alsmede Nordic Walking-routes voor de deur.

Vanuit het hotel zijn er tal van uitstapjes te maken zoals bijvoorbeeld naar Thermae 2000 of de steden Maastricht, Aken en Luik welke bij wijze van spreke in de achtertuin liggen.


Voor kwaliteit en warmte in Limburg, bent u daarom bij Bemelmans Hotel Restaurant op de juiste plek!

Daarom tot snel.

Marco, Wendy, Cas & Isa, en alle medewerkers heten u graag van hartelijk welkom om even uw zorgen te vergeten.

 

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
Bemelmans Hotel Restaurant
Grachtstraat 90
6305 AP Schin op Geul

Telefoon: 043-4591380
Fax: 043-4591329
E-mail:
info@hotelbemelmans.nl
Website:
www.hotelbemelmans.nl
Volg Bemelmans Hotel Restaurant ook op Facebook.


Sfeer impressie hotel.