GASTERIJ BERG EN DAL

In het hartje van Slenaken vindt u het gezellige familiehotel Gasterij Berg en Dal.

Het hotel beschikt over 11 eenvoudige, nette tweepersoons kamers met douche en toilet en u kunt gebruik maken van een gezamenlijk balkonterras op de eerste verdieping.
Ook zijn er 5 tweepersoons kamers met douche en toilet op de gang.
Alle kamers hebben een kleine zithoek, TV, gratis WiFi en tevens zijn er gratis toiletartikelen aanwezig.
Het ruim opgezet 6-persoons appartement/familiekamer op de 2e etage beschikt over grote slaapkamer met 3 boxsprings, badkamer en ruime woonkamer met 2 slaapbanken en een open keuken. In de woonkamer staat een salontafel met stoelen en is er een zithoek met TV. In het appartement is de gratis WiFi ook goed bereikbaar.

's Morgens wordt in het
restaurant een luxe ontbijtbuffet geserveerd.
In het restaurant/café kunt u later op de dag u genieten van een heerlijke lunch of andere gerechten.
Ook om te genieten van een kopje koffie/thee, -speciaal- biertje, lekker glas wijn, cocktail of een ander item van de uitgebreide drankenkaart, bent u natuurlijk van harte welkom!

Voldoende parkeergelegenheid en een gratis fietsenstalling zijn aanwezig.

Het dorp Slenaken, ook wel de Parel van Zuid-Limburg genoemd, ligt in het prachtige Limburgse Heuvelland. Het is een Nederlands dorp dat tegelijkertijd zo on-Nederlands is u zich in Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland waand. Nergens zijn de wegen en het landschap, waar het riviertje de Gulp door heen kronkelt, zo schilderachtig. De gehuchtjes rond Slenaken zijn de vruchten uit de tuin. Slenaken is de vlaai. Een vlaai die uitnodigt om gegeten te worden.

De kalkgrond, holle wegen, hellingbossen en fruitboomgaarden garanderen een flora en fauna die uniek is in de regio. Geniet er van tijdens een wandeling of fietstocht! En na alle inspanningen kunt u zich in Slenaken gastronomisch laten verwennen door de smaakvolle en creatieve gerechten van de chefkoks en gastgevers. Door de centrale ligging in de Eu regio voelt u hier bijna letterlijk de hartslag van Europa, op een steenworp afstand van internationale trekpleisters als Maastricht, Valkenburg, Aken, Luik, Hasselt en Tongeren.

We heten u als gast graag van harte welkom!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
Gasterij Berg & Dal
Dorpstraat 19
6277 NC Slenaken

Telefoon: 043-4573201
Email:
info@gasterijbergendal.nl
Website:
www.gasterijbergendal.nl

Volg Gasterij Berg & Dal ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Hotel Pension en omgeving.