GASTERIJ BERG EN DAL

In het hartje van Slenaken vindt u het gezellige familiehotel Gasterij Berg en Dal.

Laat u in restaurant/café verwennen door de vers bereide gerechten, hapjes en drankjes. Hierbij zijn de koks op zoek gegaan naar internationale kruiden, recepten en producten die worden samengesmeed met lokale ingrediënten.
Zo kunt u genieten van een heerlijke lunch, verse pizza, pasta, salade of een vis- of vleesgerecht uit de houtskooloven. Uiteraard staat ook de van oudsher bekende zelfgemaakte ‘Schnitzel Berg en Dal’ op de menukaart.
Ook om te genieten van een kopje koffie/thee, -speciaal- biertje, wijn, cocktail of een ander item van de uitgebreide drankenkaart, bent u natuurlijk van harte welkom!

Voor een langer verblijf  beschikt het
hotel over 11 eenvoudige, nette tweepersoons kamers met douche en toilet en 5 tweepersoons kamers met douche en toilet op de gang. Tevens is een ruim opgezet 6-persoons appartement/familiekamer aanwezig op de 2e etage.

Voldoende parkeergelegenheid en een gratis fietsenstalling zijn aanwezig.

Het dorp Slenaken, ook wel de Parel van Zuid-Limburg genoemd, ligt in het prachtige Limburgse Heuvelland. Het is een Nederlands dorp dat tegelijkertijd zo on-Nederlands is u zich in Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland waand. Nergens zijn de wegen en het landschap, waar het riviertje de Gulp door heen kronkelt, zo schilderachtig. De gehuchtjes rond Slenaken zijn de vruchten uit de tuin. Slenaken is de vlaai. Een vlaai die uitnodigt om gegeten te worden.

De kalkgrond, holle wegen, hellingbossen en fruitboomgaarden garanderen een flora en fauna die uniek is in de regio. Geniet er van tijdens een wandeling of fietstocht! En na alle inspanningen kunt u zich in Slenaken gastronomisch laten verwennen door de smaakvolle en creatieve gerechten van de chefkoks en gastgevers. Door de centrale ligging in de Eu regio voelt u hier bijna letterlijk de hartslag van Europa, op een steenworp afstand van internationale trekpleisters als Maastricht, Valkenburg, Aken, Luik, Hasselt en Tongeren.

We heten u als gast graag van harte welkom!

Aanbieding
Dagelijks wisselend driegangen menu. Klik op onderstaande button voor meer informatie.


Contact
Gasterij Berg & Dal
Dorpstraat 19
6277 NC Slenaken

Telefoon: 043-4573201
Email:
info@gasterijbergendal.nl
Website:
www.gasterijbergendal.nl

Volg Gasterij Berg & Dal ook op Facebook en Twitter