HOTEL RESTAURANT BEUKENHORST

Heerlijk Zwitsers eten, lekker drinken en slapen tussen de Zuid Limburgse Heuvels. Dat doet u bij Hotel Restaurant Beukenhorst welk is gevestigd in een voormalige notariswoning in Wittem Zuid Limburg.

In het stijlvolle en gemoedelijke restaurant van Beukenhorst kunt u lekker genieten van Zwitserse gerechten. Patron-cuisinier Urs Kaufmann, afkomstig uit Luzern, laat u kennis maken met de Zwitserse keuken.
Urs gebruikt veel kruiden en bloemen uit eigen tuin. Daarnaast zoveel mogelijk basis producten uit het Heuvelland. Alles met liefde en passie bereidt tot een lekker gerecht.

Bijvoorbeeld
Züri Gschnätzlets, ofwel; "émincé de veau zurichoise" of "Zürcher Geschnetzeltes", een lekker gerecht van gebakken kalfsreepjes in champignon roomsaus. De enige echte en uiteraard met krokant gebakken Rösti.
En wat te denken van een Bündnerteller of Zürcher Geschnetzeltes.
Laat u verrassen bij Hotel Restaurant Beukenhorst.

Voor een langer verblijf kunt u kiezen voor logies met ontbijt of half-pension. "Slapen onder de vleugels van Beukenhorst" is slapen in comfortabele kamers en op goede bedden. De kamers van het
hotel zijn voorzien van toilet en douche, TV en gratis WiFi. Voor mensen die wat slecht ter been zijn is er een kamer op de begane grond.

Kom daarom gerust eens binnen. Bij Hotel Restaurant Beukenhorst tikt het klokje wat langzamer en staat genieten voorop. Het is voor de gastgevers een eer om U als gast te mogen ontvangen.

Graag tot ziens.
Uf Widerluege!

Aanbieding
Diverse arrangementen en last minutes. Klik op onderstaande button voor meer informatie (naar beneden scrollen).


Contact
Hotel Restaurant Beukenhorst
Rijksweg 8
6286 AG Wittem Zuid Limburg


Telefoon: 043-4502469
E-mail:
info@hotelbeukenhorst.nl  
Website: http://hotelbeukenhorst.nl
Volg Hotel Restaurant Beukenhorst ook op Facebook.