HOTEL RESTAURANT CUBA LIBRE

In hét bergdorpje van Nederland vindt u het eerste Hotel Restaurant in Nederland in Cubaanse stijl!

Lekker wandelen of fietsen in een prachtige omgeving en daarna heerlijk Caribische en Spaanse tapas eten. Of authentieke Cubaanse gerechten. Dat kan!

Cuba Libre is naast hotel ook restaurant met Caribische gerechten en tapas. Het is herkenbaar aan de unieke muurschilderingen en biedt het bovendien een intiem terras voor de warmere dagen, waar naast cocktails ook fris Cubaans bier wordt geserveerd.

En wilt u wat langer blijven?
Het
hotel heeft gezellige en ruime kamers welke comfort bieden na een dagje heerlijk genieten in de omgeving van het enige -bergdorpje- van Nederland. Alle kamers hebben een eigen badkamer met een bad of douche, digitale televisie en gratis toegang tot WiFi.

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd in het restaurant.

Als gast kunt u gebruikmaken van een aparte ruimte waar u uw fiets veilig kunt achterlaten. Ook is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein aanwezig. En huisdieren graag even in overleg.

Er zijn uiteraard veel recreatieve mogelijkheden in dit bijna on-Nederlandse landschap. Wandelen, fietsen, heerlijk toeren met de motor/auto door het heuvelland, de Eifel of Ardennen. Vijlen ligt op 15 minuten rijden van Aken in Duitsland. Thermae 2000 in Valkenburg is in 20 minuten rijden te bereiken met de auto en het centrum van Maastricht bevindt zich op 30 minuten rijden van het hotel.
U zult zich dus zeker niet vervelen ook wanneer u wat langer blijft.

We heten u daarom graag van harte welkom.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Hotel Café Restaurant Cuba Libre
Mamelisserweg 16-18
6294 NH Vijlen

Telefoon: 043-3060206
E-mail:
info@restaurantcubalibre.nl
Website: http://restaurantcubalibre.nl
Volg Hotel Café Restaurant Cuba Libre ook op Facebook en Twitter.