HOTEL RESTAURANT ROERDALEN

In het centrum van Posterholt, een typisch Midden-Limburgs dorp, gelegen aan de rotonde vindt u Hotel Restaurant Roerdalen. De combinatie van authentiek pand, moderne inrichting en bovenal Limburgse gastvrijheid maakt dat u zich direct thuis zult voelen!

Hotel Restaurant Roerdalen is een sfeervolle plek waar u lekker kunt eten in een gezellige, huiselijke en gastvrije sfeer. Voor fietsers en wandelaars een ideale plek om even uit te rusten,  tijdens of na de tocht. U kunt hier lekker lunchen en dineren. Het restaurant beschikt over een kleine kaart voor de lunch en een uitgebreidere kaart voor het diner.
Alle gerechten worden bereid met verse producten, een prima basis voor een lekkere, betaalbare maaltijd. Er wordt regelmatig gezorgd voor nieuwe gerechten op de menukaart.

Bij mooi weer kunt u volop genieten van een hapje en een drankje op één van de terrassen. De tuinkamer biedt uitkomst bij mindere weersomstandigheden en heeft uitstekend zicht op de prachtige tuin.

Ook voor vergaderingen, feesten en partijen bent u bij Hotel Restaurant Roerdalen aan het goede adres.

Voor een langer verblijf biedt het
hotel een aantal compleet ingerichte tweepersoonskamers.  Twee van de kamers zijn bovendien rolstoelvriendelijk en bevinden zich op de begane grond met directe toegang tot het restaurant.

Posterholt wordt omringd door uitgestrekte velden, bossen en landerijen met gezellige plaatsen van de Roerstreek. Een ideale omgeving om te wandelen en te fietsen. Het hotel ligt aan fietsknooppunt 59 en aan wandelknooppunt 12, dé uitstekende locatie om een mooie tocht te starten of te eindigen. In de omgeving liggen ook enkele prachtige golfbanen en op de Maasplassen zijn volop watersportmogelijkheden. En wilt u genieten van de prachtige natuur en weldadige rust, dan mag u Nationaal Park de Meinweg zeker niet overslaan.

Bovendien ligt op slechts 10 km afstand de gezellige en verrassend monumentale stad Roermond, de plaats waar de Roer uitmond in de Maas. Ook de mooie historische Duitse steden Aken en Keulen zijn goed bereikbaar.

Welkom bij Hotel Restaurant Roerdalen!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
menukaart.


Contact
Hotel Restaurant Roerdalen
Heinsbergerweg 1
6061 AG Posterholt Nederland

Telefoon 0475-224413 / 06-53343541
E-mail:
info@hotelroerdalen.nl
Website:
https://hotelroerdalen.nl
Volg Hotel Restaurant Roerdalen ook op
Facebook.