HOTEL RESTAURANT BERG EN DAL

Epen ligt in het prachtige Zuid Limburgse Heuvelland in het zuidelijkste puntje van het Limburgs grensgebied België, Duitsland en Nederland. Aan de rand van het dorp vindt u Hotel Restaurant "Berg en Dal".

In het smaakvol ingerichte á la carte restaurant is iedereen van harte welkom die wil genieten van heerlijke gerechten in een rustige ambiance. De uitgebreide menukaart is verrassend gevarieerd. Er worden uiteraard ook diverse streekgerechten zoals " Limburgse forel " en " Konijn op Limburgse Wijze " geserveerd. In het voorjaar heerlijke asperges en in het najaar diverse wildgerechten.

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Hotel Restaurant Berg en Dal is nog een echt knus familiehotel, met al meer dan 60 jaar "Limburgse gastvrijheid". Door de jaren heen is de toenmalige boerderij uitgegroeid tot een volwaardig driesterren hotel met ruim 30 stijlvolle comfortabele hotelkamers en 2 appartementen.

Epen is één van de fraaiste dorpjes van Zuid Limburg, met een rijke historie en vele originele vakwerkhuisjes vlak bij de Belgische grens. Dé ideale omgeving voor een lekker dagje uit om te genieten van de kalmte van de natuur. Breng eens een bezoek aan een van de -vrolijke- en drukke steden zoals Aken, Valkenburg en Maastricht. Of bezoek één van de vele andere attracties die Limburg rijk is, zoals het Drielandenpunt, Thermae 2000 of de steenkolenmijn. Ook een boottochtje over de Maas is een aanrader.

De fraaie ligging, het zonnige terras en de lommerrijke tuin zijn kenmerkend voor het hotel en nodigen zeker uit voor een langer verblijf.
Ja, Hotel Restaurant Berg en Dal staat voor gastvrijheid, Bourgondisch, smaakvol en gezellig!

Daarom graag tot ziens!Marc, Renate, Meike, Lieke en Isa Schrijnemaekers - Piters.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Hotel Restaurant Berg en Dal
Roodweg 18
6285 AA Epen Zuid Limburg

Telefoon: 043-4551383
Email:
info@bergendalepen.nl
Website: www.bergendalepen.nl
Volg Hotel Restaurant Berg en Dal ook op  Facebook en Twitter.