HOTEL RESTAURANT BEUKENHORST

Slapen
tussen de Zuid Limburgse Heuvels en heerlijk Zwitsers eten, lekker drinken. Dat doet u bij Hotel Restaurant Beukenhorst welk is gevestigd in een voormalige notariswoning in Wittem Zuid Limburg.

"Slapen onder de vleugels van Beukenhorst" is slapen in comfortabele kamers en op goede bedden. De kamers zijn voorzien van toilet en douche, TV en gratis WiFi. Voor mensen die wat slecht ter been zijn is er een kamer op de begane grond.

's Morgens aan het ontbijt wordt u begroet met "Guete Morge". Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in o.a. de sfeervolle serre met uitzicht op de tuin.

Voor een verblijf kunt u kiezen voor logies met ontbijt of half-pension met gebruik van de à la carte kaart welke regelmatig wijzigt.

In het stijlvolle en gemoedelijke
restaurant van Beukenhorst kunt u lekker genieten van Zwitserse gerechten. Patron-cuisinier Urs Kaufmann, afkomstig uit Luzern, laat u kennis maken met de Zwitserse keuken.
Urs gebruikt veel kruiden en bloemen uit eigen tuin. Daarnaast zoveel mogelijk basis producten uit het Heuvelland. Alles met liefde en passie bereidt tot een lekker gerecht.

Daarnaast geniet u tijdens uw verblijf natuurlijk van een prachtige omgeving die veel mogelijkheden biedt. Ontelbare wandel- en fietsroutes lopen dwars door het mooie heuvelland. Vanuit Beukenhorst kunt u alle kanten op en een openbaarvervoer (bus) halte ligt op steenworp afstand van het hotel.  Zuid Limburg ligt midden in de Euregio (Aken, Luik, Hasselt, Maastricht). De Euregio bruist van het leven. Er is veel te doen en te beleven en dat alles op korte afstanden van elkaar.

Kom daarom gerust eens binnen. Bij Hotel Restaurant Beukenhorst tikt het klokje wat langzamer en staat genieten voorop. Het is voor de gastgevers een eer om U als gast te mogen ontvangen.

Graag tot ziens.
Uf Widerluege!

Aanbieding
Diverse arrangementen en last minutes. Klik op onderstaande button voor meer informatie (naar beneden scrollen).


Contact
Hotel Restaurant Beukenhorst
Rijksweg 8
6286 AG Wittem Zuid Limburg


Telefoon: 043-4502469
E-mail:
info@hotelbeukenhorst.nl 
Website:
http://hotelbeukenhorst.nl
Volg Hotel Restaurant Beukenhorst ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel.