HOTEL DE KROON


Hotel de Kroon is een gezellig oud klassiek familiehotel. Al sinds de 19e eeuw worden er gasten ontvangen en na de roerige periode van de tweede wereldoorlog, waarbij het hotel niet gespaard is gebleven, is het herbouwde Hotel de Kroon in 1949 weer heropend.


Het hotel is door de huidige eigenaren in 2005 gerenoveerd. De comfortabele kamers zijn stijlvol ingericht in klassiek Engelse sfeer. Alle kamers zijn voorzien van een luxe badkamer met ligbad en/of douche. Ook is er TV, telefoon en gratis WiFi. De royal kamers hebben een uitzicht op het historische marktplein. Er zijn drie categorie kamers: standaard, luxe en royal. Het verschil zit in de grootte van de kamers, de badkamers en het uitzicht.

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijt in de ontbijtzaal geserveerd.

Het aanwezige
restaurant café is sfeervol ingericht en past helemaal in de sfeer van de oude historische kern van Gennep. Overdag kunt u in het restaurant een lunch gebruiken of gewoon gezellig een kopje koffie/thee drinken. ’s Avonds kunt u er heerlijk te dineren in informele gezellige sfeer.

In het café staat een grote leestafel waaraan u op uw gemak de krant kunt lezen. Er liggen tijdschriften, verschillende kranten en spelletjes. Ook zijn er lage zitjes waar u heerlijk kunt uitpuffen na een lange wandeling of fietstocht.
Tevens is er  een groot terras direct gelegen gelegen aan het oude de Markt bij het Stadhuis. Vanaf het terras heeft u een mooi gezicht op het historische marktplein en de ooievaars!

Hotel de Kroon ligt in een prachtige omgeving waar het goed vertoeven is. Fietsen, -Pieterpad- wandelen, shoppen of gewoon even de grens over. Het kan allemaal.

Nena en Britt verwelkomen u daarom graag eens als gast.

Aanbieding
Bij aankomst een
lekkere kop koffie met appeltaart.


Contact

Hotel-Café-Restaurant De Kroon
Markt 11
6591 BZ Gennep

Telefoon: 0485-511612
E-mail:
info@hoteldekroon.com
Website: www.hoteldekroon.com
Volg Hotel-Café-Restaurant De Kroon ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel.