DE LEISTERT RECREATIEPARK

Er even lekker tussenuit met z’n tweeën, als gezin, de familie of vriendengroep. Helemaal tot rust komen en genieten van elkaars gezelschap op de camping in de prachtige omgeving van Midden Limburg, tussen de Peel en de Maas. Laat u verrassen door de Leistert, dé camping in Nederland voor iedereen. De camping is geschikt voor een kort en langer verblijf.

Op Camping de Leistert geniet u van het echte buitenleven op een kampeerplaats in uw eigen tent(je), caravan of camper. Ook kunt u een van de kleurrijke en avontuurlijke verblijfsaccommodaties huren zoals een echte compleet ingerichte Safaritent, Chalet of Lodge. Er is voor ieder wat wils!

Er zijn kampeerplaatsen met privé sanitair, eigen water aan- en afvoer en CAI aansluiting. Voor de andere plaatsen zijn er openbare sanitair gebouwen voor gezamenlijk gebruik. Onbeperkt toegang tot alle faciliteiten en deelname aan (bijna) alle activiteiten van het recreatieteam zijn bij de kosten voor de kampeerplaatsen inbegrepen. Verspreid over de camping/park zijn een aantal speelfaciliteiten voor kinderen. Gratis WiFi is beschikbaar.
De camping is ook geschikt voor rolstoelgebruikers.

De barbecue aan en lekker tot rust komen in uw favoriete relaxstoel. 's Avonds even meedoen met alle activiteiten en daarna de gezelschapsspelletjes op tafel. Lekker genieten van de buitenlucht en elkaars gezelligheid. Dat is toch het échte kampeergevoel?

En even geen zin in zelf eten koken? Voor uit eten en drinken gaan hoeft u het park niet te verlaten. Lekker genieten op een gezellig terrasje van een goed glaasje wijn of een lokaal speciaal biertje met een proefplankje bomvol lekkernijen. À la carte dineren in een sfeervol restaurant of eenvoudig een hartige snack, alle voorzieningen zijn aanwezig op Recreatiepark de Leistert.

Op de Plaza van het park is een supermarkt met een compleet assortiment aan boodschappen en andere artikelen. Het is ook goed om te weten dat de supermarkt voorzien is van een pin-automaat.

De natuurrijke omgeving is ideaal om te wandelen en te fietsen zelfs vanuit het park. Wanneer u geen eigen fiets heeft meegebracht kunt u deze huren. Ook kunt u een museum of andere attractie bezoeken. Er zijn volop
mogelijkheden in de regio voor jong, oud en groepen.

Ontdek het op recreatiepark de Leistert!


Aanbieding(en)
Klik op onderstaande button en scroll naar beneden. Onderaan de pagina vindt u de actuele last minutes aanbiedingen, kortingen en arrangementen.


Contact
de Leistert recreatiepark
Heldensedijk 5
6088 NT Roggel

Telefoon: 0475-493030
E-mail:
 info@leistert.nl
Website: www.leistert.nl
Volg de Leistert recreatiepark ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping.