LIVESAFE

LiveSafe, specialist in persoonlijke veiligheid

LKGX is een samenwerking aangegaan met LiveSafe voor de levering van een totaal concept op het gebied van persoonlijke veiligheid.

Het persoonlijke veiligheidssysteem van LiveSafe is een moderne variant op de traditionele vaste alarmering. Waar deze traditionele vormen in de meeste gevallen alleen binnenshuis en rondom het huis werken, werkt het veiligheidssysteem van LiveSafe altijd en overal.

Als gebruiker van de LiveSafe dienst kunt u via een mobiel alarmapparaat overal ter wereld met één druk op de knop hulp inschakelen. De LiveSafe dienst staat namelijk altijd in verbinding met een professionele alarmcentrale. In combinatie met het online persoonlijk profiel (Mijn LiveSafe) kan zo heel snel de meest passende hulp worden geboden.

Een dienst geleverd met een alarmapparaat

Persoonlijke veiligheid van LiveSafe bestaat uit 2 componenten: een abonnement en mobiel alarmapparaat. Het alarmapparaat schaft u bij LiveSafe aan en het abonnement zal voor 1 of 2 jaar worden afgesloten. Het abonnement kost u € 24,95 per maand. Dat is een all-in-tarief, inclusief alarmoproepen, alarmcentrale en internationale dekking. Indien u kiest voor een 2-jarig abonnement, dan krijgt u het alarmapparaat ter waarde van € 69,95 gratis.

Exclusieve actie voor LKGX leden

Speciaal voor LKGX leden komen ook de aansluitkosten voor u te vervallen als u een 2-jarig abonnement afsluit. Om gebruik te maken van deze actie gaat u naar de webshop van LiveSafe. Hier kunt u de actiecode LKGX2018 invoeren, hierdoor worden de aansluitkosten van het totaalbedrag afgehaald. LiveSafe stuurt vervolgens het alarmapparaat per post naar u op, zodat u hem thuis kunt activeren door uw persoonlijk profiel compleet te maken. Dit profiel zal zodoende inzichtelijk zijn voor de alarmcentrale wanneer er een alarmoproep gemaakt wordt.

Heeft u vragen? Ga naar www.livesafe.nl of neem contact op met de LiveSafe klantenservice via: 085-0216216 (bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur).

Contact
LiveSafe B.V.
Curieweg 5
3208 KJ Spijkenisse 

Telefoon: 085-0216216
E-mail:
support@livesafe.nl
Website:
www.livesafe.nl