RECREATIEPARK DE ACHTERSE HOEF

Het 5 sterren Recreatiepark De Achterste Hoef is sinds 1961 voor vele reeds een begrip in de Brabantse Kempen maar voor sommigen toch nog een verborgen parel die zeker op uw “nog te bezoeken” lijstje niet mag ontbreken.

Met zo’n 600 kampeerplaatsen en verschillende
verhuuraccommodaties valt deze Brabantse camping terecht onder de noemer “Grote Camping”. Toch doet de camping alles behalve massaal aan door de bosrijke omgeving op en rondom de camping, een variatie in kampeerplaatsen en ruime opzet!

Over de gehele camping verspreid vindt u de comfort kampeerplaatsen. Op groene open velden, aan een pad of met heg voor wat extra privacy. Een comfort kampeerplaats is geschikt voor een tent, vouwwagen, caravan en camper. De luxe kampeerplaatsen aan het water met privé sanitair bevinden zich aan de linker en rechter kant aan de oever van de recreatieplas waar tevens een aantal comfortplaatsen zijn zonder privé sanitair. Let op: Honden zijn niet toegestaan in of rondom de recreatieplas. Ook niet in de caravan, camper of tent.

Het recreatiepark is van alle gemakken voorzien. Er zijn in 2 van de 4 toiletgebouwen ruime mindervaliden sanitaire voorzieningen aanwezig. Ook in het restaurant is een mindervaliden toilet. Gratis basis WiFi is beschikbaar en u kunt kiezen voor Premium WiFi. Alle faciliteiten kunt vinden op onder vermelde site.
 

Tijdens de hoogseizoenperiodes is het een gezellige drukte op het park en genieten oud en jong van de faciliteiten zoals de grote recreatieplas met zandstrand, de vele speeltuinen en het binnen- en buitenzwembad. Ook is er een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen, oudere jeugd en volwassenen.
In de laagseizoenperiodes is het heerlijk rustig op het park. Ook dan de zijn faciliteiten (bijna) alle dagen geopend en worden er verschillende activiteiten georganiseerd. In september is er tevens een mooie aanbiedingsperiode om de gehele maand op de camping te verblijven tegen een zeer scherp tarief. De 9-holes golfbaan is direct naast het park gelegen.

De omgeving leent zich uitstekend om te wandelen en te fietsen. Wandel- en fietsroutes zijn beschikbaar zoals de “Legende van
Zwarte Kaat”.

De Achterste Hoef staat voor ontspanning, rust en niet te vergeten, Brabantse gezelligheid.Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de diverse verschillende mogelijkheden, de actuele tarieven en eventuele arrangementen.


Contact
Recreatiepark De Achterste Hoef
Troprijt 10
5531 NA Bladel

Telefoon: 0497-381579
E-mail: 
info@achterstehoef.nl
Website:
www.achterstehoef.nl
Volg Recreatiepark De Achterste Hoef ook op
Facebook, Youtube en Instagram.


Sfeer impressie camping/park.