DE GRASPOL LANDSCHAPSCAMPING

Camping De Graspol is één van de mooiste kleine groene campings van Noord-Brabant met een natuurlijke uitstraling. De camping is landschappelijk gelegen aan het natuurschone Dommeldal van Sint-Oedenrode.

De camping biedt uitstekende faciliteiten voor kamperen in het Brabantse land. Het aangrenzende Dommeldal en het achterliggende Vressels Bos kenmerken het natuurschoon van Brabant. Het Groene Woud van Noord-Brabant biedt tevens uitstekende mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

De kleine camping in Brabant is met zijn ruimte opzet ideaal voor natuurgenieters. Er is een weids recreatieterrein voor caravans, campers en tenten, midden in een zeer afwisselend Brabants natuurgebied. Ruime afgebakende privé kampeerplaatsen tot 200 vierkante meter in combinatie met luxe sanitaire faciliteiten. Ook is er een sfeervolle kantine en verblijfsruimte waar gasten zich op hun gemak voelen.


Dankzij de diverse fiets- en wandelroutes in de directe omgeving is de natuurcamping het ideale rust- en ontdekkingspunt in de vrije natuur.
U vindt diverse fietsroutes vanaf de kleine camping naar Boxtel, Son en Breugel, Nuenen, Schijndel, Best of Eindhoven. Ook de plaatsen Den Bosch en Oirschot liggen evenals natuurgebied "De Kempen" op fietsafstand van de camping.

 

Wanneer u wilt kunt u bij de camping een fiets huren en fietsroutekaarten verkrijgen van het fietsknooppuntennetwerk.

 

Aanbieding

Klik hier voor de actuele tarieven en eventuele arrangementen.

Voor het boeken van arrangementen kunt u bellen op 0499-338229 of gebruik maken van het reserveringsformulier.


Contact
Camping De Graspol
Bakkerpad 17
5492TL Sint-Oedenrode

Telefoon: 0499-338229
E-mail:
info@graslandrecreatie.nl
Website: www.landschapscamping.com/camping-brabant
Volg Camping De Graspol ook op Facebook.


Sfeer impressie camping en omgeving.