LAURENSHOEVE CAMPING

Maaspark Recreatie bied u recreëren in de ruimste zin van het woord. Op het terrein bevinden zich een prachtig camping met daarnaast twee gezellige
groepsaccommodaties/B&B. Ook biedt Maaspark Recreatie vele extra mogelijkheden om u verblijf geheel naar uw wens in te kleden. Zoals bijvoorbeeld verhuur van fietsen, mountainbikes en kano's.

De Camping is ruim opgezet, namelijk 1,5 Ha groot. Met een rijke begroeiing van o.a.. struiken en (fruit-) bomen. Er zijn 25 staanplaatsen voorzien van elektra - en CAI-aansluitingen. Tevens zijn er diverse watertappunten.

De nette sanitaire voorzieningen bieden u een aparte toiletgroep, douches en wastafels met warm en koud water voor heren en dames. Ook is er een toilet, douche en wastafel voor mindervaliden. Indien nodig zijn er hulpmiddelen te huur.


De horeca voorziening in Café " De Lamme Bock" met zijn prachtige terras geven u ook alle ontbijt- en diner mogelijkheden. Er is ook een picknick weide met picknick banken voor het terras van "De Lamme Bock"


Dieden is een van de vele kerk dorpjes van Ravenstein en ligt als een oase in een bocht van de Maas. Deze rivier is tevens de grens van Brabant en Gelderland. De Laurenshoeve ligt slechts 100 meter van de Maas. Slingerende dijken en weidse polders brengen u langs dorpen met ruïnes en kastelen, waar u  de middeleeuwen nog kunt voelen. Maar ook steden met een veelvoud aan cultuur zijn binnen steenworp afstand te bereiken.
In een straal van 15 km vindt u zowel rivierlandschappen met watersport gebieden als ook bosgebieden met heidevelden en zandverstuivingen. Kortom: een waar paradijs voor wandel- en fiets liefhebbers!

Aanbieding
Bij 7 overnachtingen 6 betalen!

Contact
Laurenshoeve camping
Poelstraat 3
5371 KJ Dieden Ravenstein

Telefoon: 06-55816866
E-mail:

Volg Laurenshoeve ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie camping.