B&B en GROEPSACCOMODATIE LAURENSHOEVE

Maaspark Recreatie biedt u recreëren in de ruimste zin van het woord. Naast het B&B Hotel zijn er twee gezellige en sfeervol ingerichte groepsaccommodaties welke geschikt zijn voor groepen tot maximaal 20 personen. Ook biedt Maaspark Recreatie vele extra mogelijkheden om u verblijf geheel naar uw wens in te kleden. Zoals bijvoorbeeld verhuur van fietsen, mountainbikes en kano's. 

In het B&B Hotel zijn 6 luxe tweepersoons kamers ingericht. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele boxsprings. Elke kamer heeft een eigen douche met toilet, een gezellig zitje en TV. Op de gang bevinden koffie-en thee faciliteiten.


Voor het ontbijt en eventueel diner kunt u in terecht in het gezellige café "De Lamme Bock". De menukaart met gerechten die voor de gasten worden bereid zullen zoveel mogelijk gezonde (h)eerlijke maaltijden zijn met veel groenten uit de eigen boerderijtuin. Met mooi weer kunt u natuurlijk ook gezellig op het terras zitten en u laten verwennen met lekker eten en drinken.


Als u van de groepsaccommodaties, de Laurenshoeve en/of de
Lambertushoeve, gebruik maakt en met meer dan 20 personen bent kunt u er, indien nodig, een kamer bij huren en toch met uw familie of vrienden in de groepsaccommodaties verblijven.


Beide accommodaties zijn toegankelijk en geschikt voor rolstoelgebruikers/mindervaliden. Er is aangepast sanitair aanwezig en tevens zijn de accommodaties geheel voorzien van vloerverwarming.
De accommodaties dragen het keurmerk "Landelijk Bureau Toegankelijkheid". Ook bestaat de mogelijkheid om hulpmiddelen te huren.

Tevens bevind zich op het terrein een kleinschalige
camping met ca. 25 staanplaatsen.

Dieden is een van de vele kerk dorpjes van Ravenstein en ligt als een oase in een bocht van de Maas. Deze rivier is tevens de grens van Brabant en Gelderland. De Laurenshoeve ligt slechts 100 meter van de Maas. Slingerende dijken en weidse polders brengen u langs dorpen met ruïnes en kastelen, waar u  de middeleeuwen nog kunt voelen. Maar ook steden met een veelvoud aan cultuur zijn binnen steenworp afstand te bereiken.
In een straal van 15 km vindt u zowel rivierlandschappen met watersport gebieden als ook bosgebieden met heidevelden en zandverstuivingen. Kortom: een waar paradijs voor wandel- en fiets liefhebbers!

Aanbieding
Korting 5% in de maanden juli/augustus en in de maanden november t/m februari.

Contact
B&B en Groepsaccommodatie Laurenshoeve
Poelstraat 3
5371 KJ Dieden Ravenstein

Telefoon: 06-55816866
E-mail:

Volg Laurenshoeve ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie B&B  / groepsaccomodatie.