B&B PIPOWAGEN CAMPING PUUR GENIETEN

B&B in een pipowagen? Dat is mogelijk op onze Pipowagen Camping Puur Genieten in het Brabantse Someren-Heide. Eens heel wat anders dan een hotelkamer, appartement of pension. Logeren in één van onze gezellig ingerichte en comfortabele pipowagens in een natuurlijke, bosrijke omgeving en gewekt worden door het kraaien van de haan en gefluit van de vogeltjes. Zeker een leuke overnachting en de volgende morgen een goed gevulde ontbijtmand in uw Pipowagen.

Als B&B zijn bij ons diverse mogelijkheden. Alleen of met meerdere personen, met uw gezin, kleinkinderen alles is mogelijk. U kunt zelfs de camping in zijn geheel huren met een familie of groep vrienden.

In totaal hebben we voor 20 personen slaapplaatsen in onze unieke pipowagens. Naast de pipowagens beschikken we over 7 ruime camping staanplaatsen. Op de parkeerplaats vooraan de
camping hebben we ook nog twee verharde camperplaatsen voor gasten die eventueel voor 1 nacht willen overnachten. Deze zijn speciaal ingericht zodat u snel en gemakkelijk kunt parkeren en 's ochtends uw reis vlot kunt voortzetten. 

Pipowagen Juffertje in 't Groen is rolstoeltoegankelijk en heeft een eigen aangepast toilet en wastafel.
De accommodatie ligt in een prachtig stukje bos. Huisdieren zijn op onze camping niet toegestaan. 

De camping is gelegen in Someren-Heide, aan de rand van recreatiegebied
"De Heihorsten”. Voor natuurliefhebbers is er in de omgeving van de camping van alles te doen. Prachtige natuurgebieden met volop bossen, vennen en heide. Heel veel wandelroutes, fietsroutes, mountainbikeroutes, men- en ruiterpaden, GPS routes en een trim- en cooperbaan.

 

Golfbaan de Swinkelsche en Manege Het Keelven zijn op een steenworp afstand van de camping.

Nabij gelegen natuurparken zijn o.a. De Strabrechtse Heide, het Keelven (de Heihorsten) en nationaal park de ’Grote Peel’, De Pan en de Kempen.

Volop wandelmogelijkheden zijn aanwezig in de regio. Neem bijvoorbeeld Het Allemanspad. De naam zegt het al, dit is een wandelroute voor iedereen. Deze route bevindt zich in de gemeente Someren en is in 2004 geopend. Het Allemanspad is het eerste gecertificeerde rolstoelpad van Nederland. De route kent een korte route (3 km) en een lange route (5 km).

Dus wilt u bijzonder overnachten en b
ent u dol op het buitenleven, rust, ruimte en de Brabantse gemoedelijke sfeer?
Kom naar Pipowagen Camping Puur Genieten. Dat wordt Puur Genieten!


Aanbieding
Klik voor de meest actuele tarieven op onderstaande button.Contact
Pipowagen Camping Puur Genieten
Twan en Jacqueline Bouwmans
Kerkendijk 41
5712 ES Someren-Heide

Telefoon: 06-17801500
E-mail:
info@pipowagencamping.nl
Website:
www.pipowagencamping.nl
Volg Pipowagen Camping Puur Genieten ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B.