B&B en GROEPSACCOMMODATIE BOERENSUITE

Of u nu komt om het fraaie buitengebied van Riel te ontdekken of lekker landelijk wilt logeren na een Dagje Efteling of Safaripark Beekse Bergen. Of u nu een Bourgondische trouwlocatie zoekt. Of u nu een weekend of langer wilt overnachten met de gehele familie of op zoek bent naar een sfeervolle, landelijke Bed & Breakfast….


… de Boerensuite in Riel biedt het allemaal!


De Vlaamse Schuur is het juweel van de Boerensuite. De houten gebinten constructie van de Vlaamse schuur laat u meteen ervaren dat u op een unieke plek bent belandt. Deze ideale groepsaccommodatie (voor maximaal 20 personen) is geschikt voor families of vriendengroepen met of zonder
kinderen. Er zijn maar liefst vijf slaapkamers: één zespersoons-, twee vierpersoons- en twee driepersoonskamers. Elke slaapkamer heeft een eigen douche en toilet. De slaapkamers bevinden zich door de hele schuur. Ga maar eens kijken op de bovenverdieping, die gekenmerkt wordt door de kleine trapjes over de oude balkenconstructie. De twee slaapkamers op de begane grond zijn ook toegankelijk voor mindervaliden. Op de begane grond vind u naast deze slaapkamers ook het
uitnodigende zitgedeelte en de ruime, gezellige keuken, die voorzien is van alle gemakken. Kookt u liever niet zelf? Dan bezorgen wij u (in overleg) de lekkerste maaltijden, een ontbijt, lunch of heerlijke ingrediënten voor een succesvolle BBQ.


De kamers van de Vlaamse schuur zijn ook los te boeken als B&B van maandag t/m donderdag. U logeert in een kamer voor 1 tot 4 personen en mag vrij gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte.
’s Avonds kunt u plaats nemen aan de lange tafel in de Vlaamse schuur en met uw gezelschap genieten van de rustieke ruimte, de gezelligheid of bijvoorbeeld een goed boek. ’s Morgen kunt u genieten van een lekker uitgebreid ontbijt!

Knus, gezellig en sfeervol, dat is ’t Karschop! Dit leuke stalletje is een compleet ingericht vakantieverblijf. Het landelijke gastenverblijf heeft twee slaapkamers, een badkamer met douche en een apart toilet. In het gezellige zitgedeelte kunt u in alle rust een boek lezen en het keukentje nodigt uit tot het maken van de lekkerste maaltijden. De kamers van ’t Karschop zijn ook los te boeken als B&B.

Ook als locatie om te trouwen is de Boerensuite een ideale locatie want wat is er mooier dan trouwen in een landelijke, romantische omgeving, midden in de natuur met een selecte groep vrienden en familie? Een plek waar de plechtigheid geheel naar eigen wens kan worden ingevuld? Na de plechtigheid kunnen het kersverse echtpaar (en hun gasten) blijven overnachten en kan het geheel ’s morgens feestelijk worden afgesloten met een heerlijk uitgebreid ontbijt.


B&B en Groepsaccommodatie Boerensuite, een uitnodigende accommodatie met veel mogelijkheden voor jong en oud.


Aanbieding
Bij reservering van een (familie)weekend in de Vlaamse schuur als groepsaccommodatie,
1x gratis overnachting incl. ontbijt voor 2 personen in ’t Karschop o.b.v. beschikbaarheid (mogelijk op ma. t/m do.).

 

Contact
B&B en Groepsaccommodatie Boerensuite
Goorweg 3
5133 NK Riel


Telefoon:
06-539173 23

E-mail  info@boerensuite.nl
Website: www.boerensuite.nl
Volg B&B en Groepsaccommodatie Boerensuite ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B / groepsaccommodatie.