B&B en groene camping IN DE POLDER

Wilt u het prachtige Brabantse land en de Biesbosch in alle rust ontdekken? Dat kan!
De familie Keller ontvangt u hartelijk op hun boerderij in de Bed & Breakfast, in het Tuin- en Polderhuisje, de Kampeerwagen, de Beverhut

of op de camping.

In de ochtend worden gewekt door het getjilp van de vogels… en daarna is het stil. De stilte van het weidse polderlandschap. De ongedwongen sfeer zal u uw beslommeringen volledig doen vergeten en de verfrissende rust bieden waarnaar u op zoek bent. Genieten van het uitzicht als een prachtig schilderij van akkerlanden en een weiland met een rustig grazend paard, koeien en kalfjes.


De Bed & Breakfast beschikt over twee comfortabele kamers welke smaakvol zijn ingericht. In de kamers staan 2 eenpersoons (boxspring) bedden, een tv en dvd. U heeft de beschikking over een eigen badkamer met wastafel, ligbad, douche en toilet. Ook is er voor u een kleine keuken met koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker.


Ruik de geur van pas gemaaid gras en de wilde bloemen langs het veld.

Proef de verse groenten van het land of het kakelverse eitje bij uw ontbijt.

Ook het Tuin- en Polderhuisje zijn van alle gemakken voorzien.

De vijf Kampeerwagens hebben ieder een eigen kleurstelling en sfeer. Speciaal voor mensen die niet beschikken over tent of caravan is dit een ideale manier van vakantie vieren op onze Groene Camping In de Polder. Puur ingericht; bed, kast, tafel en stoel. Het brengt u terug in de tijd… brengt u dichter bij de natuur. Als kookvoorziening staat een -kookwagen- ter beschikking.

En de echte natuurliefhebber kan zijn hart ophalen in de beverburcht. De Beverburcht ligt op een stil plekje aan de rand van accommodatie naast de paddenpoel. De burcht heeft geen televisie, wel liggen er spelletjes en boeken over bevers en de Biesbosch. U zult zich zeker niet vervelen

De
camping is ruim opgezet en u mag zelf uw slaapplaats bepalen. Het omringende landschap typeert zich door haar verre uitzichten over de uitgestrekte landerijen.

Het is mogelijk gebruik te maken van de ontbijtservice. Cora verzorgt uw ontbijtje met allerlei lekkers, bij mooi weer buiten op het terras terwijl u uitkijkt over de paddenpoel.

Gratis WiFi is beschikbaar.

Zowel op de boerderij als in de nabije omgeving van Lage Zwaluwe is er voldoende vertier. Zo kunt u gaan fietsen of wandelen in de prachtige natuur, gebruik maken van de knooppuntenroute. U kunt heerlijk gaan dobberen in de Biesbosch of een bezoekje brengen aan een van de oude vestingstadjes.

Wanneer u dus echt tot rust willen komen heten wij u van harte welkom!


Aanbieding
Korting 10% vanaf 3 overnachtingen.

Contact
B&B en groene camping In de Polder
Groenendijk 33A
4926 RE Lage Zwaluwe

Telefoon: 06-48855986
E-mail:
info@groenecampingindepolder.nl
Website:
www.groenecampingindepolder.nl

Volg B&B en camping In de Polder ook op
Facebook en Twitter.


Sfeer impressie B&B en omgeving.