B&B en groepsaccommodatie BEUKEN HAEGHE

Welkom namens gastheer Gerard en gastvrouw Heleen van Hoek bij het mooie Beuken Haeghe, gelegen in Moergestel nabij Oisterwijk midden in het schitterende Brabantse landschap.


De voormalige oude boerderij is door de eigenaren met grote passie voor kwaliteit en oog voor detail eigenhandig omgetoverd tot een gezellige landelijke en luxueuze accommodatie voor groepsuitjes, familievakanties en doorreizigers.

In de ruime huiskamer bevindt zich een grote monumentale openhaard, waarbij het ’s avonds met een drankje heerlijk genieten en tot rust komen is.

Direct aan de huiskamer bevinden zich de acht ruime moderne ingerichte geschakelde kamers met ieder een eigen voordeur voor optimale privacy.

De muren zijn voorzien van geluidsisolatie en u kunt door de royale opzet van de
kamers met (max.) vijf personen gebruik maken van één kamer.
De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, een eigen luxe badkamer, tv - dvd, koffie en thee faciliteit en gratis internet.
‘s Ochtends kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van streekproducten.
Hebt u verdere wensen voor uw verblijf? In overleg is heel veel mogelijk!
Wanneer de Beuken Haeghe als groepsaccommodatie wordt gehuurd zullen daarvoor speciale afspraken worden gemaakt.

Door zijn prachtige ligging in het buitengebied van Moergestel met uitzicht op het Brabantse landschap, welke ruimte, rust en gastvrijheid uitstraalt is optimaal ontspannen en genieten gegarandeerd.

Vanuit de idyllische locatie kunt u lopend de omgeving met de uitgestrekte bossen, heide en vennen verkennen. Op fietsafstand ligt Tilburg en de gezellige shopsteden Breda, Eindhoven en Den Bosch zijn met auto goed en binnen een half uur bereikbaar.

De uitermate sfeervolle en charmante groepsaccommodatie representeert Brabant op zijn best en is ook ideaal als trouwlocatie/accommodatie.

Uw gastheer en gastvrouw zullen er alles aan doen om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken tijdens uw verblijf bij Beuken Haeghe!

Graag tot ziens!

Gerard en Heleen.
 
Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact

Beuken Haeghe
Oirschotseweg 73
5066 CH Moergestel

Telefoon: 06-22802780
E-mail:
info@beukenhaeghe.nl
Website:
www.beukenhaeghe.nl

Volg B&B Beuken Haeghe ook op Facebook.


Sfeer impressie accommodatie.