B&B HOEVE POLSDONK


Vlakbij het pittoreske Oirschot heten wij u van harte welkom op onze prachtige langgevelboerderij. Dit monumentale pand in het typische Brabantse land is dé plek om al het moois van het landelijk leven te beleven.

Een gedeelte van de boerderij, het bakhuis, leverde vroeger heerlijk geurend brood. Deze ruimte is verbouwd tot B&B. Zo kunt u nu bij ons terecht in vier luxe en comfortabele rookvrije kamers met elk een eigen ingang. Er zijn drie ruime kamers voor 2 tot 4 personen in het bakhuis en er is één kamer voor 2 tot 4 personen in de monumentale boerderij uit 1874. Diverse accessoires geven een gezellige sfeer aan iedere kamer. Wanneer u de ramen opent, kijkt u bovendien uit over de mooie Brabantse landerijen.

Faciliteiten voor iedere kamer zijn:

  Een privé badkamer met douche, toilet, wasbak en vloerverwarming
  Een eigen keukenblok met koelkast, magnetron en servies. U kunt
    hier ook koffie en thee zetten.
  Eettafel met stoelen en een gezellig zitje met salontafel
  TV
  Twee eenpersoonsbedden. Op verzoek kunnen deze tegen elkaar
    geschoven worden.
    Ook kunnen wij extra bedden plaatsen (incl. een kinderbedje).
 Voldoende parkeergelegenheid
 Ruimte om uw eventueel fietsen overdekt te stallen en de
    mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden.
 Gratis draadloos internet

Wij serveren uw uitgebreide ontbijt tussen 08.00 en 10.00 uur bij u op de kamer. Zo kunt u ontspannen genieten van heerlijke ambachtelijk gemaakte streekproducten. Wat dacht u bijvoorbeeld van verse worstenbroodjes, kipsalade, filet américain of runderrookvlees? Allemaal producten uit eigen keuken, natuurlijk aangevuld met andere lekkernijen.

Bij mooi weer serveren wij uw ontbijt, naar keuze, buiten op het terras. Bovendien is er een ontbijtzaal aanwezig, voor het geval u met een grotere groep naar onze B&B komt.

Voor fietsers en wandelaars biedt de regio veel mogelijkheden. Hoeve Polsdonk ligt op een bijzondere locatie temidden van vier natuurgebieden: Landgoed de Baest, heidegebied de Kampina, natuurgebied de Mortelen en het Kempische landschap. In de omgeving van Hoeve Polsdonk zijn allerlei gezellige en betaalbare eetgelegenheden voor een goede kop koffie met gebak of een lekkere maaltijd. Daarnaast kunt u op Hoeve Polsdonk terecht voor een leuk en interessant agrarisch educatief bezoek bijvoorbeeld aan de zicht- en snuffelstal. Het is immers een actieve boerderij!

Hoeve Polsdonk is: in alle rust proeven aan het leven op de boerderij!


Heeft u of iemand binnen uw gezin een beperking of (chronische) ziekte? En wilt u er toch samen even tussenuit, waarbij uw thuiszorg mee verhuist naar uw vakantieadres? Ook dat kan! Hoeve Polsdonk doet mee aan het project ‘Een vakantie zonder zorgen, in De Brabantse Kempen’.

Aanbieding
Korting 10% bij één overnachting (bij meerdere overnachtingen korting in overleg) of wanneer u een speciaal dieet heeft een kortingsbon bij Restaurant Hof Cleyn Mierde in Lage Mierde.

Contact

Hoeve Polsdonk
Familie Vlemminx
Polsdonken 1
5688LE Oirschot

Telefoon: 0499-550191 / 06-36083672
E-mail:
info@hoevepolsdonk.nl
Website:
www.hoevepolsdonk.nl

Volg Hoeve Polsdonk ook op Facebook en  Twitter.


Sfeer impressie B&B en omgeving.