B&B en GROEPSACCOMMODATIE ’T GAFFELTJE

 

Wij heten u van harte welkom in "'t Gaffeltje". Onze B&B en groepsaccommodatie heeft uitzicht op akkers en bossen en is landelijk gelegen. Hapert ligt even ten zuiden van Eindhoven in het hart van de Kempen en dichtbij de Belgische grens. Het heeft een bosrijke omgeving met vele prachtige wandel- en fietsroutes. Hier vindt u het echte Bourgondische Brabant met zijn talrijke restaurants, café's, eetcafé's en veel gezellige terrasjes, waar het goed toeven is.


Bij ons wordt u als gast ontvangen en is uw vakantie nog betaalbaar. Er zijn slaapkamers aanwezig van twee tot zes personen. Alle slaapkamers zijn voorzien van eigen sanitair. 
Voor B&B gasten serveren wij een echt Brabants ontbijt in de recreatieruimte. Ook kan 't Gaffeltje door vriendengroepen en/of families worden gebruikt als groepsaccommodatie.
Dan dienen dekbedden, kussens en bedlinnen zelf mee te worden meegebracht of te worden gehuurd. In dat geval is het verblijf op basis van zelf verzorging.


Gratis WiFi is aanwezig.

 

Voor groepen is catering mogelijk. Zoals bijvoorbeeld BBQ, wok, gourmet, buffet warm/koud, ontbijt, lunch (lunch pakket) ed.

't Gaffeltje biedt dus veel mogelijkheden. We verwelkomen u graag als gast(en) in -ons- Brabantse land.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
B&B 't Gaffeltje

Piet, Lien & Mirjam Wouters
Dalem 17
5527 JE Hapert (NBr.)


Telefoon: 0497-38 44 50 / Piet & Lien 06-30347909 / Mirjam 06-40621154
E-mail:
info@degaffel.nl
Website:
www.degaffel.nl
Volg Bed & Breakfast 't Gaffeltje ook op
Facebook.


Sfeer impressie B & B en omgeving.