GROEPSACCOMMODATIE ERFGOED ARBEID ADELT

 

De familie Pijnenburg nodigt u van harte uit om eens heerlijk te komen ontspannen en genieten op hun prachtige ‘Erfgoed Arbeid Adelt’, centraal in het Brabantse landschap, ingesloten tussen de Brabantse natuurgebieden De Kampina en De Mortelen en toch dicht bij alle dorpse en stedelijke recreatieve voorzieningen. U bent van harte welkom voor een weekend, midweek of een langer verblijf.

 

U verblijft in ‘De Veldschuur’, een nieuwe  4 tot 10 persoons familie-/groepsaccommodatie  o.b.v. zelfvoorziening. De accommodatie is traditioneel gebouwd in de sfeer van weleer en voorzien van alle moderne gemakken van nu. Een zeer ruime leefruimte met 2 keukens, 5 mooie sfeervolle ruime 2 persoons slaapkamers zodat u kunt genieten van een heerlijke nachtrust en de volgende ochtend weer opgewekt aan een nieuwe dag kunt beginnen. Tevens heeft elke slaapkamer een eigen badkamer met inloop douche, toilet en wasmeubel. De kamer op de begane grond heeft tevens een eigen goed uitgeruste keuken met eethoek en is toegankelijk voor mindervaliden.

Iedere slaapkamer biedt een kleine werkplek met gratis WiFi aansluiting, waar u gebruik kunt maken van uw laptop of tablet. Daarnaast kunt u gebruik maken van de sfeervolle huiskamer met een fijne ontspanningshoek en een grote eettafel waar u makkelijk met z'n allen kunt aanschuiven.

Een gezellige sfeerhaard en comfortabele zithoek maken het geheel compleet. Ontbijten, lunchen, een spelletje doen, televisie kijken of lekker borrelen met de hele familie. Hier heeft u ruimte genoeg!

 

Rondom ‘De Veldschuur’ is een ruime speelweide en een groot terras waar u met een mooi boek heerlijk kunt genieten van de rust, de zon en het buitenleven. Gezellig buiten uw ontbijt of lunch nuttigen of tot 's avonds laat met familie of vrienden lekker eten en drinken rond het knapperend hout op de vuurkorf. Tevens zijn voldoende eigen ruime parkeerplaatsen aanwezig.

In de omgeving van Erfgoed Arbeid Adelt valt heel wat te beleven. Voor jong en oud, voor gezinnen, kinderen, senioren, of vrienden. Of u nu komt voor rust of actie, natuur of cultuur, lekker eten en/of drinken op de Markt in Oirschot, gezellig winkelen op de Lind in Oisterwijk, u kunt alle kanten op! En wat te denken van de vele attractieparken zoals Efteling en Beekse Bergen, en het tekenlokaal van Vincent van Gogh in de directe omgeving. Wat te denken van een bezoek aan Neerlands enige trappistenklooster Koninghoeve waar op traditionele wijze La Trappe wordt gebrouwen….en geproefd.

Erfgoed Arbeid Adelt is genieten van Brabant op z'n best!

Aanbieding
Vroege boekers via 
LKGX  (meer dan 4 maanden voor de verblijfsperiode) ontvangen 10% korting op de actuele verblijfstarieven. Klik op onderstaande button voor de actuele verblijfstarieven. 


Contact

Erfgoed Arbeid Adelt

Nieuwedijk 43
5688 LK Oirschot

Telefoon 06 20 13 37 96
E-mail:
info@arbeidadelt.nl
Website:
www.arbeidadelt.nl

Volg Erfgoed Arbeid Adelt ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie groepsaccommodatie.