PIPOWAGEN CAMPING PUUR GENIETEN


Pipowagen Camping Puur Genieten is een heerlijke camping midden in de Brabantse natuur. Gelegen tussen de Peel en de Kempen. Een voor iedereen toegankelijke gezellige -familie- camping waar service en gastvrijheid centraal staan. Een camping gelegen in het mooiste plekje van Brabant, Someren-Heide!

 
In totaal hebben we voor 20 personen slaapplaatsen in onze unieke pipowagens. Naast de pipowagens beschikken we over 7 ruime camping staanplaatsen. Op de parkeerplaats vooraan de camping hebben we ook nog twee verharde camperplaatsen voor gasten die eventueel voor 1 nacht willen overnachten. Deze zijn speciaal ingericht zodat u snel en gemakkelijk kunt parkeren en 's ochtends uw reis vlot kunt voortzetten. 

Pipowagen Juffertje in 't Groen is rolstoeltoegankelijk en heeft een eigen aangepast toilet en wastafel.
De camping ligt in een prachtig stukje bos. Huisdieren zijn op onze camping niet toegestaan. 

Als gast kunt u bij ons op diverse manieren overnachten. Alleen of met meerdere personen, met uw gezin, kleinkinderen of op basis van
B&B, alles is mogelijk. U kunt zelfs de camping in zijn geheel huren met een familie of groep vrienden.

De camping is gelegen in Someren-Heide, aan de rand van recreatiegebied "De Heihorsten”. Voor natuurliefhebbers is er in de
omgeving van de camping van alles te doen. Prachtige natuurgebieden met volop bossen, vennen en heide. Heel veel wandelroutes, fietsroutes, mountainbikeroutes, men- en ruiterpaden, GPS routes en een trim- en cooperbaan.

 

Golfbaan de Swinkelsche en Manege Het Keelven zijn op een steenworp afstand van de camping.


Nabij gelegen natuurparken zijn o.a. De Strabrechtse Heide, het Keelven (de Heihorsten) en nationaal park de ’Grote Peel’, De Pan en de Kempen.

Volop wandelmogelijkheden zijn aanwezig in de regio. Neem bijvoorbeeld Het Allemanspad. De naam zegt het al, dit is een wandelroute voor iedereen. Deze route bevindt zich in de gemeente Someren en is in 2004 geopend. Het Allemanspad is het eerste gecertificeerde rolstoelpad van Nederland. De route kent een korte route (3 km) en een lange route (5 km).

Dus wilt u bijzonder overnachten en b
ent u dol op het buitenleven, rust, ruimte en de Brabantse gemoedelijke sfeer?
Kom naar Pipowagen Camping Puur Genieten! Dat wordt Puur Genieten!Aanbieding
Klik voor de meest actuele tarieven op onderstaande button.Contact
Pipowagen Camping Puur Genieten
Twan en Jacqueline Bouwmans
Kerkendijk 41
5712 ES Someren-Heide

Telefoon: 06-17801500
E-mail:
info@pipowagencamping.nl
Website:
www.pipowagencamping.nl
Volg Pipowagen Camping Puur Genieten ook op Facebook.

Sfeer impressie B&B - Camping.