RECREATIEPARK DE ACHTERSE HOEF

Het 5 sterren Recreatiepark De Achterste Hoef is sinds 1961 voor vele reeds een begrip in de Brabantse Kempen maar voor sommigen toch ook een verborgen parel die zeker op uw “nog te bezoeken” lijstje niet mag ontbreken.

Het park biedt verschillende verhuuraccommodaties. U kunt een keuze maken uit Luxe 5-persoons Chalets, ruime 5-persoons Safaritenten, 4-persoons bungalow, 8-persoons bungalow met afgesloten tuin en twee basic trekkershutten geschikt voor 4 personen.

De camping heeft en zo’n 600 kampeerplaatsen. Verspreid over de gehele camping vindt u de comfort kampeerplaatsen welke geschikt zijn voor een tent, vouwwagen, caravan en camper. De luxe kampeerplaatsen aan het water met privé sanitair bevinden zich aan de oevers van de recreatieplas waar tevens een ook aantal comfortplaatsen zijn zonder privé sanitair.

Door de bosrijke omgeving op en rondom het park en de ruime opzet doet het park doet  alles behalve massaal aan.

Het recreatiepark is van alle gemakken voorzien.
Er zijn in 2 van de 4 toiletgebouwen ruime mindervaliden sanitaire voorzieningen aanwezig. Ook in het restaurant is een mindervaliden toilet. Gratis basis WiFi is beschikbaar en u kunt kiezen voor Premium WiFi. Alle faciliteiten kunt vinden op onder vermelde site.
 

Tijdens de hoogseizoenperiodes is het een gezellige drukte op het park en genieten oud en jong van de faciliteiten zoals de grote recreatieplas met zandstrand, de vele speeltuinen en het binnen- en buitenzwembad. Ook is er een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen, oudere jeugd en volwassenen.
In de laagseizoenperiodes is het heerlijk rustig op het park. Ook dan de zijn faciliteiten (bijna) alle dagen geopend en worden er verschillende activiteiten georganiseerd. In september is er tevens een mooie aanbiedingsperiode om de gehele maand op de camping te verblijven tegen een zeer scherp tarief. De 9-holes golfbaan is direct naast het park gelegen.

De omgeving leent zich uitstekend om te wandelen en te fietsen. Wandel- en fietsroutes zijn beschikbaar zoals de “Legende van
Zwarte Kaat”.

De Achterste Hoef staat voor ontspanning, rust en niet te vergeten, Brabantse gezelligheid.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de diverse verschillende mogelijkheden, de actuele tarieven en eventuele arrangementen.


Contact
Recreatiepark De Achterste Hoef
Troprijt 10
5531 NA Bladel

Telefoon: 0497-381579
E-mail: 
info@achterstehoef.nl
Website:
 www.achterstehoef.nl
Volg Recreatiepark De Achterste Hoef ook op Facebook, Youtube en Instagram.


Sfeer impressie camping/park.