RECREATIEPARK  TERSPEGELT

Lekker kamperen in Brabant doet u bij Recreatiepark TerSpegelt. Aan het water, op een gezellig veldje, tussen het groen of juist dicht bij een sanitairgebouw? Een basiskampeerplaats, comfortplaats, luxe plaats of een kampeerplaats met privé sanitair? Bij Recreatiepark TerSpegelt kan het allemaal, want met ruim vijfhonderd kampeerplaatsen, waarvan de meeste ook geschikt voor een camper, is er volop keuze voor een perfecte korte of langere kampeervakantie. 

En heeft u geen eigen kampeermiddelen maar wilt u toch het campinggevoel ervaren? Geen probleem want op TerSpegelt heeft u keuze uit ruim 90 verhuuraccommodaties. Wat te denken van een portie glamping. Kies bijvoorbeeld voor een comfortabele LoungeLodge, een VerandaChalet of rustieke WaterLodge. Wakker worden tussen het riet: dat moet u een keer gedaan hebben! Of met familie en vrienden overnachten in de Bosvilla, aan het water slapen in de LakeviewLodge of bijzonder overnachten in een echte TipiTent. Ja, er zijn volop mogelijkheden, ook wanneer u geen eigen  kampeermiddelen heeft.

Een verblijf op TerSpegelt betekent plezier voor iedereen. Voor jong en oud zijn er meer dan genoeg
faciliteiten op het park, zoals SterrenStrand, een uniek overdekt water- en zandspeelparadijs en een jeu de boules baan. Of verken het mooie grensgebied vanaf Natuurpoort TerSpegelt. Ook in het voor- en najaar biedt het park volop activiteiten aan. Er zijn zelfs speciale (vrijblijvende) activiteiten voor de 55-plusser zoals bijvoorbeeld fietstochten door de prachtige Brabantse Kempen.


Lekker vakantie vieren en ontspannen met familie en vrienden, kinderen en kleinkinderen of gewoon gezellig in het voor-/naseizoen met z’n tweetjes doet u op Recreatiepark TerSpegelt!Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
actuele tarieven, beschikbaarheid en boeken.


Contact
Recreatiepark TerSpegelt 
Postelseweg 88
5521 RD Eersel

Telefoon: 0497-512016
E-mail: 
info@terspegelt.nl
Website:
www.terspegelt.nl
Volg Recreatiepark TerSpegelt ook op
Facebook en Instagram.

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding.