CAMPING DE GOUWE STEK

Familiecamping/park de Gouwe Stek is een gezellige kleine camping waar, zoals de naam al aangeeft, het goed verblijven is. De camping ligt in Noord-Holland vlakbij Enkhuizen en is voor kampeerders het hele jaar geopend.

Er zijn verschillende velden. U kunt gezellig samen met anderen staan of een beetje afgezonderd. Vlakbij een speeltuintje of juist niet. Bij uw tent of caravan mag u een bijzettentje plaatsen (max. 4 ). Op alle plaatsen is het mogelijk elektra te gebruiken. Op ieder veld zijn er 1 of meerdere water tappunten.
Voor campers is er een apart en deels verhard terrein en fietsers kunnen gebruik maken van de fietsplaatsen met uitzicht op het water.

Op de camping/park zijn twee toiletgebouwen met douches, een familiebadkamer en een mindervalide-unit met douche, toilet en wastafel. Hier zijn ook afwasmogelijkheden en tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachine.

Er zijn ook een aantal verhuur accommodaties. Bijvoorbeeld enkele  compleet ingerichte pipowagens welke geschikt zijn voor 2 tot 5 personen. Genieten van een romantische sfeer met een knipoog naar de jaren zestig. Of verblijf in een luxe safaritent met eigen toilet welke geschikt is voor maximaal 6 personen. Voor groepen is er op enige afstand van de camping een groepsverblijf (tot 42 personen).

Alle accommodaties zijn rookvrij. 
Honden zijn welkom! Wel aangelijnd en in overleg!
Gratis WiFi is aanwezig op de camping en u kunt gebruik maken van een ontbijtservice.

In de receptie is een klein winkeltje waarin streekproducten verkocht worden zoals vruchtensap, jam, kaas, mosterd, wijn, bier e.d. Voor de schuur staat een stalletje waarin u eieren van eigen kippen en soms ook groente uit de eigen moestuin kunt kopen.

In de ‘Konkelboet’ kunt u heerlijk bij elkaar zitten en ook in ’t Trefpunt of buiten op het terras kunt u vrij verblijven. U kunt er een spelletje spelen en tevens ligt hier informatie over de prachtige omgeving.

Tegenover de camping bevindt zich het Streekbos waar u kunt zwemmen in een meertje met zandstrand. Tevens kunt u hier heerlijk fietsen en wandelen. Er is horeca, een klimpark, u kunt er midgetgolfen en nog veel meer. 

De Gouwe Stek, een ideale stek voor jong en oud!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor aanbiedingen/arrangementen, beschikbaarheid en boeken.

 

Contact
Camping de Gouwe Stek

De Gouw 11
1611BS Bovenkarspel

Telefoon: 06-51317258
E-mail:
reserveren@degouwestek.nl
Website:
https://degouwestek.nl/

Volg Camping de Gouwe Stek ook op Facebook.


Sfeer impressie camping/park.