CAMPING  HET BOS ROEPT!

Waar 100 jaar geleden vissen zwommen ziet u nu egels, konijnen, vossen, uilen, buizerds en reeën, dit omarmd door een zeer gevarieerd en groot bos. Hier vindt u een verrassende kampeergelegenheid tussen bomen, struikgewas en... natuurlijke bosbewoners. Een heel andere wereld dan u gewend bent. Even wég uit de dagelijkse sleur en al het geregel, wég met die-en-die-nog-ff-bellen.

Natuurcamping Het Bos Roept! is van april tot en met oktober geopend, en 2 weken in de kerstvakantie en de verhuuraccommodaties zijn jaarrond geopend. Dus ook in de stille wintermaanden. Ideaal voor wandelaars, fietsers, campers (soms hele speciale zoals deze Citroen HY-s), caravans en pleziervaartuigen. Er wordt zoveel mogelijk met iedereen rekening gehouden zodat iedereen kan genieten, met respect voor de natuur en elkaar.

Kom zoals u bent en kies zelf uw plek en afstand tot mede-recreanten. Groot, klein, campers, caravans en tenten alles mag door elkaar (met of zonder 220 V). Voor trekkerstenten zijn er de trekkersveldjes: Fluweelmos, Kiekendief en Fluitenkruid. Of leg uw boot aan op een van de steigers want camping Het Bos Roept! ligt tegenover een vaarwater dat door het bos slingert.

Overal zijn er stroompunten. Douches, toiletten en watertappunten; alles is (en blijft) schoon en hygiënisch, daar wordt op gelet. En het is er veilig.

De Shelter, ruim, hoog, breed en uitzicht naar alle kanten is een perfecte plaats om elkaar te ontmoeten, te eten, eten maken of een glas te heffen. Of om even in uw eentje een boek te lezen terwijl buiten een stortbui plaatsvindt. 

Avonds wordt u getrakteerd op het gak-gak-gak van honderden overvliegende ganzen als ze op de trek zijn. Kijk om u heen, ruik de boslucht, haal adem, stel u open en voel de rust in u neerdalen.
Sasja en Gidus, de beheerders en uw 'groene' encyclopedie vraagt u maar als u meer wilt weten over de natuur en cultuur ter plekke.

Welkom op: Het Bos roept! 

Aanbieding
Boek/reserveer via onderstaande buttons uw
kampeerplaats, accommodatie of ligplaats.


Contact
Het Bos Roept!

Den Oeverseweg 12
1774 NB Slootdorp - Holland

Telefoon: 06-42708416 (tijdens kantooruren)

E-mail:
info@hetbosroept.nl
Website:
www.hetbosroept.nl
Volg Het Bos Roept ook op
Facebook.


Sfeer impressie camping.