BOUTIQUE HOTEL TEXEL

Persoonlijk & kleinschalig, wellness op sien Tessels. Boutique Hotel Texel heet u graag van harte welkom op een plek waar de tijd geen rol speelt. Uw bezoek is een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten. Beleef, onthaast en vergeet vooral de tijd.

Start de dag met een frisse duik in het zwembad of geniet van de vergezichten op het dakterras in de jacuzzi.
Zit het weer even tegen? In Spa Woolness kunt u heerlijk vertoeven. Ontspanning op authentiek Texelse wijze waarbij de reinheid van natuurlijke eilandproducten de basis vormt. Geniet van een schapenmelkmassage, schoonheidsbehandeling of een HaarSpa treatment.

Warm op in de geursauna. Sluit uw ogen en laat u omringen door een aangename warmte en heerlijke geuren. De Finse geursauna heeft een constante temperatuur van 90 graden.

Geniet van een Zeedamp - stoombad welke heilzaam is voor huis en luchtwegen. Door de hete stoom openen de huidporiën en wordt vuil afgevoerd en wordt de huiddoorbloeding gestimuleerd. Na afloop voelt uw lijf fluweelzacht aan. Het Zeedamp- stoombad heeft een variërende temperatuur van 40 tot 60 graden.

In de High-Spa weet u niet wat u te wachten staat. Laat u verrassen door nevel, heftige storm of eilandse regen.

En wat te denken van een authentiek Wolbad. Vroeger gebruikte de arme boerenbevolking de wol van het Texelse schaap om de koude winters door te komen of na een dag van noeste arbeid de spieren en gewrichten weer soepel te maken. Vandaag de dag gaat de weldaad van wol verder dan warmte alleen. Het geeft een gevoel van geborgenheid en rust en heeft door de lanoline een helende werking op de huid. Laat u aangenaam verrassen door de natuurlijke werking gewikkeld in schapenwol.

Even afkoelen? Geniet in de tuin van het boeren platteland en de schoonheid van de natuur die zo dichtbij is.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere vorm van persoonlijke verzorging tijdens uw verblijf. Bij bijvoorbeeld de Haarspa - kapsalon, de Schoonheidsalon, de Massage Salon of de Pedicure, Manicure en voetreflexologie.


Na een verblijf bij Boutique Hotel Texel voelt u zich als herboren.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.Contact
Boutique Hotel Texel
Postweg 134
1795 JS De Cocksdorp Texel

Telefoon: 0222-311237
E-mail:
info@hoteltexel.com 
Website:
www.hoteltexel.nl
Volg Boutique Hotel Texel ook op Facebook en Twitter.