BOUTIQUE HOTEL TEXEL

Op een steenworp afstand van natuurreservaten De Slufter & De Muy en op 4 km van badplaats De Koog en het waterdorp De Cocksdorp, midden op het eiland Texel vindt u het knusse en gezellige familiaire Boutique Hotel Texel.

Inspirerend, verrassend, authentiek, comfortabel en een tikkeltje eigenwijs biedt Boutique Hotel Texel het beste van drie werelden: luxe sfeervolle kamers en suites,
wellness en een uitstekend restaurant.

Kom lekker genieten van de rust in een luxe en een knusse sfeer, onthaast u en droom weg onder een deken van Texelse schapenwol.

Het hotel biedt verschillende comfortabele kamers en suites met elk een bijzondere combinatie van tijdloos design en Texelse authenticiteit. Alle kamers zijn voorzien van boxsprings, eigen badkamer met bad en/of douche, badkamerbenodigdheden, toilet, radio, TV, kluisje en gratis WiFi.

En heeft u zorg nodig? De mindervalidenkamers zijn goed rolstoeltoegankelijk en beschikken beide over een boxspringbed met topping en Texeler dekbed en openslaande deuren naar de tuin. Op aanvraag kunnen extra badkamersteunen en voorzieningen worden
geplaatst. Het hotel biedt zelfs de mogelijkheid tot een compleet verzorgt zorgarrangement voor gasten met een -functie- beperking en hun partner, mantelzorger, en/of ander gezelschap.

's Morgens geniet u in het restaurant van een uitstekend ontbijt met veel eerlijke Texelse streek- en seizoen producten. En natuurlijk bent u in restaurant Gusta welkom voor een korte break, een lekkere lunch en heerlijk diner.

In Boutique Hotel Texel wordt u met een oprechte glimlach ontvangen en is iedereen welkom.
Onthaast, voel u thuis en vergeet vooral de tijd!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact

Boutique Hotel Texel
Postweg 134
1795 JS De Cocksdorp Texel

Telefoon: 0222-311237
E-mail:
info@hoteltexel.com 
Website:
www.hoteltexel.nl
Volg Boutique Hotel Texel ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie hotel.