HOTEL ZEERUST

Hotel Zeerust combineert het beste van Texel, waar persoonlijke aandacht nog vanzelfsprekend is. Het hotel ligt pal achter de duinen en het uitgestrekte natuurgebied, met de gezellige terrasjes van het dorp De Koog op loopafstand. U geniet van de rust, slaapt in met het ruisen van de branding en staat op met het lekkere en uitgebreide ontbijt van Hotel Zeerust met veel producten van het eiland.

Alle ruime, frisse kamers van hotel Zeerust hebben een luxe en behaaglijk interieur. Voel het comfort van de dubbele boxsprings welke u verzekeren u van een diepe, ontspannen nachtrust. Uiteraard zijn alle bedden voorzien van een royaal dekbed van zuiver Texels scheerwol: licht in gewicht en optimaal ventilerend. U slaapt gegarandeerd als een -duin- roos.
Rondom vindt u doordachte details als led-verlichting, een prettige werkplek, het gemak van een dubbele regendouche en een haarföhn in iedere badkamer. Tevens is een flat-screen tv, een zitje,  gratis Wifi, een vaste internetverbinding en een safe in elke kamer aanwezig. Ook is er een lift.

Het grote genieten van de dag begint al bij het ontbijt van eerlijke streekproducten. Elke ochtend een nieuwe, huisgemaakte smoothie. Een grote schaal met vers gesneden fruit. Warm gebakken broodjes, scrambled eggs met spek, verschillende kazen en yoghurt van de plaatselijke boer.

In het restaurant worden voor u de mooiste gerechten met de lekkerste producten van het eiland geserveerd en ’s avonds kunt u, nadat u de zon heeft onder kunnen zien gaan, nog even nagenieten van de dag. Een goed glas wijn, een Texelse Skuumkoppe of een Juttertje zullen het eilandgevoel compleet maken.

Tussendoor is het aangenaam vertoeven in de zonnige serre, het heerlijke loungeterras en de moderne bar met comfortabele zitjes. Koffie en thee is tot vijf uur beschikbaar.

Haal meer uit uw tijd en kom naar Texel. Met een kwartiertje varen bent u er al.
Als geboren en getogen Texelaars, kennen Andreas en Andrea de mooiste plekjes en regelen ze bijzondere bezoekjes. Een avondje luisteren naar de sterke verhalen van strandjutters. Struinen door Nationaal Park Duinen van Texel o.l.v. Andreas zelf, ook gastheer van het park. Of mee met de garnalenkotter en na afloop zelf garnalen pellen en oppeuzelen. Lammetjes kijken bij een bevriende boer. Oog in oog staan met een zeehond. Lekker fietsen langs de mooiste fietsroutes. Het kan allemaal.

Daarom heten Andreas en Andrea u van harte welkom om zelf het echte eilandgevoel te ervaren.

Aanbieding
Gratis gebruik van versnellingsfiets bij een verblijf vanaf 3 nachten (2 dagen fiets).

Contact
Hotel Zeerust
Boodtlaan 5
1796 BD De Koog

Telefoon: 0222-317261
E-mail:
info@hotelzeerust.nl
Website: www.hotelzeerust.nl
Volg Hotel Zeerust ook op Facebook en Twitter.

 

Sfeer impressie hotel.