HOTEL DONIASTATE

In Oost-Vlieland, het enige dorp van het Waddeneiland Vlieland, staat het comfortabele 3-sterren Hotel DoniaState. Hier overnacht u in het bos en tussen de duinen, net buiten het dorp.

Alle moderne en comfortabele kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet en enkele van bad en aparte douche en toilet. In de badkamers vindt u toiletartikelen van Rituals. Verder is een flatscreen televisie aanwezig. Alle kamers hebben tevens een terras of balkon vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op bos en duin. Gratis WiFi is in het hele hotel beschikbaar.

U begint de dag met een heerlijk ontbijt dat geserveerd wordt in de ontbijtzaal van het hotel. Het hotel voorziet ook in een ontvangstruimte met leestafel, koffie- en theehoek en een computer met gratis gebruik van internet. Boven de entree van het hotel is schoonheidssalon de Eilandparel gesitueerd waar u heerlijke beautybehandelingen kunt ondergaan en waar u terecht kunt voor een massage of solarium. En wilt u na een actieve dag nog even nagenieten van het mooie weer? Dit kan in de schitterende natuurtuin.

Uw huisdier mag u niet meenemen naar het hotel.

De accommodatie heeft geen eigen restaurant, maar u heeft in het dorpje de keuze uit diverse horecagelegenheden.

In vijf wandelminuten staat u in het dorpscentrum met de nog vele 17e- en 18e-eeuwse geveltjes en binnen tien minuten bent u bij het Noordzeestrand. Begin of eindig uw dag met een mooie wandeling langs de vloedlijn of een fietstocht over de schelpenpaden. Geniet van de ongerepte natuur van het rustige eiland. Vlieland bestaat voornamelijk uit duinen, strand en veel bos en is een waar paradijs voor natuurliefhebbers.
De vuurtoren ‘Vuurduin’ bevindt zich op de 45 meter hoge Vuurboetsduin, de hoogste duintop van de Waddeneilanden, en is open voor het publiek. Door de hoge ligging heeft u een schitterend uitzicht over het eiland, de Waddenzee en de Noordzee. 

Laat u verwennen, geniet van de rust en ongerepte natuur, kom naar Hotel DoniaState op Vlieland!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
Hotel DoniaState
Badweg 2
8899 BV Vlieland

Telefoon: 0562- 451386 / mobiel: 06-21566907
Fax: 0562-451894
E-mail: info@doniastatevlieland.nl

Website: www.doniastatevlieland.nl
Volg Hotel DoniaState ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie hotel en omgeving.