HOTEL MOLENBOS

Hotel Molenbos is een gastvrij 3 sterren hotel welke ligt in het noordelijkste puntje van Texel, vlakbij de Noordzee en de Waddenzee. Er is een klein team medewerkers werkzaam om u zeer persoonlijk van dienst te kunnen zijn. De 27 ruime en comfortabel ingerichte hotelkamers met eigen sanitair en badkamer zijn voorzien van een volledig nieuw, stijlvol interieur met Smart TV en gratis WIFI! Tevens heeft u de beschikking over een radio, een kluisje, een waterkoker met de mogelijkheid om zelf koffie of thee te maken en een koelkast.
Dankzij de complete inrichting is het echt ontspannen tijdens een 'nachtje weg'. Schijnt de zon, dan zit u heerlijk privé op uw eigen balkon of terras.
Enkele kamers zijn geschikt voor mindervaliden.

Het ontbijt met verse broodjes en croissants, jus d’orange, vers fruit, eieren en een ruim assortiment beleg staat ’s ochtends tussen 8.00 en 10.00 uur in buffetvorm voor u klaar in het gezellige restaurant. Een heerlijk begin van elke dag!

 

Hotel Molenbos beschikt ook over een overdekte fietsenstalling met 6 stroompunten voor het opladen van elektrische fietsen! En heeft u geen fietsen mee? Geen probleem! Uiteraard kunt u eenvoudig fietsen huren waaronder E-Bikes.

 

Hotel Molenbos ligt tegenover Vakantiepark De Krim. U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten (sommige tegen betaling) die het vakantiepark te bieden heeft, zoals bijvoorbeeld het binnenzwembad
met sauna- en beautymogelijkheden.

Vanuit het hotel kunt u heerlijk wandelen of fietsen naar het strand en door de duinen van Texel. Geniet van al het moois in de natuurgebieden de Slufter, De Muy of vogelreservaat De Schorren. Het is allemaal dichtbij het hotel. Vergeet u vooral uw fotocamera niet.

Na een verkenningstocht over Texel kunt u ’s avonds desgewenst genieten van een heerlijk diner in het gezellige restaurant van het hotel. De keukenbrigade maakt gebruik van echte Texelse producten zoals het alom geprezen Texelse lamsvlees. Sommige ingrediënten worden zelfs vers geplukt uit eigen tuin!

Ervaar het zelf en kom als gast naar ons hotel!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Hotel Molenbos
Postweg 224
1795 JT De Cocksdorp

Telefoon:0222-390112
E-mail:
reserveringen@krim.nl
Website: www.krim.nl/accommodatie/hotel-texel/
Volg Hotel Molenbos ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie hotel en omgeving.