HOTELLETJE DE VEERMAN


Op het mooie en rustige eiland Vlieland in het dorp Oost Vlieland aan het einde van de Dorpsstraat vindt u het knusse en gastvrije Hotelletje de Veerman. Gelegen onderaan de Waddenzeedijk en onder de voet van de vuurtoren. In ongeveer 15 minuten loopt u vanaf de aanlegplaats van de veerdienst Harlingen-Vlieland naar het hotelletje.

 

De ruim 20 comfortabele twee tot vier persoons familie kamers zijn voorzien van boxspring bedden, een eigen badkamer, een flatscreen TV en gratis WiFi.
's Morgens wordt in de ontbijtzaal een uitgebreid ontbijt geserveerd.
Bij mooi weer kunt u genieten op het gezellige terras of in de gemeenschappelijke tuin welke is gesitueerd op het zuiden. Lekker ontspannen met meeuwengeluiden op de achtergrond.
In de self-service bar kunt u de hele dag koffie, thee, soep en warme chocolademelk krijgen. Er is een goed gevulde snoepautomaat en in de lobby staat een kast met verrekijkers en verschillende leesboeken die u kunt lenen. 
Ook is er een oplaadpunt voor elektrische fietsen aanwezig.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Wie Vlieland zegt, zegt strand. Maar het kleinste Waddeneiland is méér. Vanaf het hoge Vuurboetsduin (45 meter), waarop de rode vuurtoren staat te pronken, is bijna het hele eiland te overzien: bos, kwelders, duinen, vennetjes, wad en zand. Aan de voeten van de vuurtoren bevindt zich het dorp waar het gezellig druk kan zijn.
Op Vlieland regeren rust en ruimte en zijn de vogels de baas. Meer dan honderd soorten vinden hier een plek om te broeden, te eten of reserves op te bouwen voor een lange tocht naar het noorden of zuiden. U kan er zelfs de lepelaar zien.
En wist u dat van de vijf bewoonde Waddeneilanden de Vuurboetsduin de hoogste duintop is?

Hotelletje de Veerman verwelkomt u graag als gast.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact

Hotelletje de Veerman
Dorpsstraat 173
NL8899 AG Oost-Vlieland


Telefoon: 0562-451378 (dagelijks bereikbaar van 08:30 tot 21:00)
E-mail:
Info@hotelletjedeveerman.nl
Website:
www.hotelletjedeveerman.nl
Volg Hotelletje de Veerman ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie hotel en omgeving.