HOTEL OP DIEK

Overnachten in een authentieke stolp midden in het dorpje Den Hoorn? Dat kan in Hotel op Diek, een modern hotel in een karakteristiek gebouw.

Het hotel beschikt over 23 comfortabele kamers voorzien van eigen badkamer met douche/bad, toilet en föhn, een flatscreen televisie, telefoon, kluisje, bureau en gratis WiFi.

Lekker ontbijten van het uitgebreide ontbijtbuffet . De geur van koffie en verse broodjes maakt een extra rondje langs het buffet wel heel aantrekkelijk

 

De sfeervolle lounge met bar is ook de plek om te relaxen na een dagje strand, fietsen of wandelen op Texel. Onder het genot van een goed glas wijn, aperitiefje of Texels biertje laat u de vele indrukken van de dag de revue passeren of u duikt lekker in een spannend boek. Natuurlijk kunt u ook op ieder moment een gratis kop koffie of thee pakken of lekker in de zon zitten op het mooie terras.


Wellness is er in vorm van een ruime sauna. Trakteer uzelf op een uurtje ontspanning. De weldadige warmte is rustgevend en maakt de spieren los na een pittige wandeling door de duinen!

Den Hoorn is een dorpje uit de geschiedenisboeken. Klinkers in de straat, statige pandjes met een rijke historie. De eilanders die er wonen, zijn eigengereid én creatief. Van expositie tot theatervoorstelling; u beleeft het in de zuidpunt van Texel. Op de fiets bent u zó bij strand en zee. Niet vreemd opkijken als u onderweg een paar Schotse Hooglanders of wilde paarden tegen het lijf loopt!

Voor rust, cultuur, natuur en een goed eilandverhaal bent u bij Hotel Op Diek aan het goede adres.

Sidny, Jeanette & het team van Hotel Op Diek heten u daarom van harte welkom!


Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.
 


Contact
Hotel op Diek
Diek 10

1797 AB Den Hoorn - Texel

Telefoon: 0222-319262

Fax: 0222-319489
E-mail:
info@opdiek.nl
Website: www.opdiek.nl
Volg Hotel Op Diek ook op Facebook.

Sfeer impressie hotel.