BIJ HEN OP AMELAND

"Bij Hen op Ameland" is een karakteristieke accommodatie in het centrum van Hollum het meest westelijke dorp op het eiland Ameland. Het hotel ligt op wandelafstand van het strand en de zee.

Alle kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, een eigen badkamer met douche, wastafel met föhn, toiletartikelen en een toilet. Verder zijn er een flatscreen televisie met afstandsbediening, een zitje, gratis WiFi en een koelkastje aanwezig. De Comfort Kamer met whirlpool beschikt tevens over een whirlpool voor twee personen.
In 2 Classic Kamers mag in overleg ook uw trouwe viervoeter verblijven.

Tussen 08:30 en 10:30 uur kunt u aanschuiven aan het uitgebreide ontbijtbuffet. U begint de dag goed met verse croissants, warme broodjes, brood van de bakker uit Hollum, verse jus d orange, Amelander yoghurt en een rijk assortiment aan beleg.

In de middag kunt in het
restaurant lekker uitgebreid lunchen en 's avonds geniet u van de lekkerste kipspecialiteiten.

In het dorp Hollum stapt u letterlijk de levendige geschiedenis van Ameland binnen. In straten als de Burelaan en de Oosterlaan is de rijke Amelander historie nog springlevend. Het beschermde dorpsgezicht telt meer dan 50 rijksmonumenten. Een imposante verschijning op het eiland is de in 1880 van gietijzer gebouwde 55 meter hoge vuurtoren Bornrif. De karakteristieke lichtbundels (2 keer 3 lichtstralen) laten nog altijd hun stralen over het eiland schijnen en de vuurtoren is geopend voor publiek. Wie de uitdaging aangaat en de 236 treden van de trappen in de vuurtoren bedwingt, wacht boven op de omloop van de toren een schitterend en uniek panorama. Tijdens uw klim naar boven vindt u op de verschillende verdiepingen boeiend ingerichte exposities en ook vertellen oud-vuurtorenwachters hier nu digitaal hun verhalen.

Naast cultuur is er natuurlijk de schitterende natuur van Wadden- tot Noordzee. Heerlijk fietsen, wandelen of anders bezig zijn. Ook zijn er voldoende uitgaansmogelijkheden. U vindt en beleeft het allemaal in Hollum op Ameland.

Daarom graag tot ziens Bij Hen op Ameland!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact

Bij Hen op Ameland | Eten - Drinken - Slapen
Westerlaan 9
9161 AN Hollum-Ameland

Telefoon: 0519-556345
E-mail:
info@bijhenopameland.nl
Website:
www.bijhenopameland.nl
Volg Bij Hen op Ameland ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel.