BIJ HEN OP AMELAND

Restaurant Bij Hen op Ameland
is een gezellig kipspecialiteiten restaurant in het pittoreske dorpje Hollum. Het karakteristieke restaurant met eigentijdse inrichting en knus terras is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch, diner of borrelen.

Elke ochtend kunt  u vanaf 8.30 uur aanschuiven voor een heerlijk ontbijtbuffet met verse  croissants, warme broodjes, brood van de bakker uit Hollum, verse jus d orange, Amelander yoghurt en een rijk assortiment aan beleg.
In de middag lekker uitgebreid lunchen. Genieten van bijvoorbeeld de klassieke clubsandwich met kip, boerenbrood met pittige kip of een uitsmijter.
En 's avonds dineren? Bij Hen heeft de lekkerste kipspecialiteiten, wat te denken van salade van gerookte kip, preitaartje gevuld met kip en mango, kip piri piri, kip mozzarella of levertjes Bij Hen. Naast de vele kipspecialiteiten is er ook een vis-, vlees- en vegetarisch gerecht van de dag. En natuurlijk geserveerd met ouderwets gebakken aardappelen, huisgemaakte appelcompote en een frisse salade.
Tot slot is het nog nagenieten met huisgemaakte soezen of warme
Apfelstrudel met kaneelijs.
Natuurlijk zijn ook de kleine gasten welkom voor bijvoorbeeld kip, patat en appelmoes of een lekkere pasta met rode saus en een ijsje!

Voor een langer verblijf zijn er in het
hotel comfortabele en compleet ingerichte kamers aanwezig.
Het eiland Ameland en het pittoreske dorp Hollum met de vele rijksmonumenten omgeven door de prachtige natuur van de Wadden- en Noordzee nodigen hiervoor zeker uit.
Daarnaast zijn er vele andere activiteiten en uitgaansmogelijkheden.

Daarom graag tot ziens Bij Hen op Ameland!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact

Bij Hen op Ameland | Eten - Drinken - Slapen
Westerlaan 9
9161 AN Hollum-Ameland

Telefoon: 0519-556345
E-mail:
info@bijhenopameland.nl
Website:
www.bijhenopameland.nl
Volg Bij Hen op Ameland ook op
Facebook.